Aanmelden acceptant VVV Lekkerweg

Meld je nu aan en word acceptant van de VVV Lekkerweg

Het accepteren van de VVV Lekkerweg is één van de manieren om (meer) klanten naar je bedrijf te krijgen, die daar over het algemeen ook nog extra besteden. Dus als je partner wordt kun je nu, of straks, extra klanten verwachten.

Dus waar wacht je nog op en meld je nu aan als acceptant van de VVV Lekkerweg.

Waarom de VVV Lekkerweg accepteren?

De VVV Lekkerweg geeft je meer:

  • De leukste cadeaukaart voor een dagje of nachtje weg in eigen land
  • Tienduizenden VVV Lekkerweg-klanten betekent meer nieuwe bezoekers
  • Gratis vermelding op onze website (16.000 bezoekers per dag)
  • Promotiemogelijkheden via nieuwsbrief en social media

De VVV Lekkerweg geeft je makkelijker:

  • Gemakkelijk verzilveren via kassa, pinterminal, webterminal of scan'r app
  • Ook online acceptatie via Payment Service Provider (PSP) mogelijk
  • Gegarandeerde wekelijkse uitbetaling
  • No cure, no pay
  • Slechts 15% provisie over het bedrag dat met een kaart bij je besteed wordt.

VVV Lekkerweg overbesteding

UIt onderzoek blijkt dat de meeste gasten meer uitgeven dan de waarde op hun kaart. De provisie wordt alleen berekend over het kaartbedrag dat besteed wordt, niet over de gehele rekening. Zorg er voor dat jij hier ook van profiteert. Daarnaast levert accepteren van de VVV Lekkerweg ook veel nieuwe bezoekers en aandacht voor jouw merk op.

VVV Lekkerweg accepteren

Wil je de VVV Lekkerweg accepteren? Als je een overnachtingsmogelijkheid hebt zoals een B&B, bungalows of hotelkamers, kan je je aansluiten als VVV Lekkerweg acceptant. Aansluiten aan de VVV Lekkerweg levert een interessante overbesteding op voor je accommodatie. De VVV Lekkerweg is de leukste weekendje weg cadeaubon van Nederland. Je accommodatie aansluiten aan de weekendjeweg cadeaukaart kan heel eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen. Accepteer de VVV Lekkerweg en na aansluiting kan je direct mensen ontvangen die met een hotelbon willen afrekenen. Je betaalt alleen de provisie over de transactiewaarde van de cadeaukaart en niet over de volledige rekening. Veel mensen zullen meer geld besteden dan er op de cadeaukaart staat waarbij deze overbesteding zer interessant is.