Informatie acceptant VVV Lekkerweg - VVV Cadeaukaarten

Meer informatie VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is dé vakantiecadeaukaart van Nederland. De breed besteedbare cadeaukaart voor overnachtingen in Nederland is populair bij consumenten. Verhoog ook je omzet door het accepteren van de VVV Lekkerweg.

VVV Lekkerweg is de cadeaukaart waarmee je overnachtingen in Nederland boekt. Door het accepteren van VVV Lekkerweg verwelkom je meer bezoekers in je hotel, bungalow, camping of B&B in Nederland.

Voordelen voor je accommodatie:

  • Meer omzet en gasten in jouw accommodatie
  • Gegarandeerde uitbetaling
  • Eenvoudig incasseren via je pinapparaat of computer
  • Zichtbaarheid via vvvcadeaukaarten.nl met een vermelding van jouw accommodatie 
  • Slechts 15% provisie over de kaartwaarde
  • Betalen per transactie dus no cure, no pay

VVV Lekkerweg overbesteding

Uit onderzoek is gebleken dat acceptanten profiteren van een aantrekkelijke overbesteding door gasten. Op iedere transactie met de VVV Lekkerweg zit een significante overbesteding*. Doordat je als acceptant alleen 15% provisie betaalt over de kaartwaarde en niet over de totale orderwaarde is de VVV Lekkerweg een zeer aantrekkelijk acquisitiekanaal voor je accommodatie.

Rekenvoorbeeld

Een stel maakt een boeking voor een paar dagen Veluwe met een totale boekingswaarde van €250,- bij een accommodatie. De boeking wordt gemaakt met een VVV Lekkerweg van €50,- . De provisie die de accommodatie betaald is 15% van €50,- dit komt neer op €7,50. Dit is een provisie van 3% over de gehele boekingswaarden.

Uitbetaling VVV Lekkerweg

Het accepteren van de cadeaukaart gaat heel eenvoudig via je eigen pinautomaat, webterminal of Payment Service Provider (PSP*). Wekelijks ontvang je een overzicht van de VVV Lekkerweg transacties; enkele dagen later volgt de uitbetaling.

*Wil je de VVV Lekkerweg online accepteren? Neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden acceptant VVV Lekkerweg

Zo sluit je je accommodatie aan op de VVV Lekkerweg:

  1. Meld je aan via 'ik word acceptant';
  2. Je ontvangt een e-mail met een tabel voor aanvullende gegevens, vul de tabel in en stuur deze terug naar marketing@vvvnederland.nl;
  3. Wij verifiëren je gegevens, indien we hier vragen over hebben nemen wij contact met je op. Zodra de aansluiting gereed is ontvang je een bericht van ons.
  4. Je kunt nu meer omzet realiseren met VVV Lekkerweg.