Meer informatie over het accepteren van de VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is dé eropuit cadeaukaart van Nederland. De breed besteedbare cadeaukaart voor een nachtje weg of dagje weg in eigen land is populair bij consumenten.

Verhoog ook je omzet door het accepteren van de VVV Lekkerweg.

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf

VVV Lekkerweg is de cadeaukaart waarmee je overnachtingen of uitjes in Nederland boekt. Door het accepteren van VVV Lekkerweg verwelkom je meer bezoekers en hieronder staan nog meer voordelen voor jouw bedrijf:

  • Meer omzet en gasten voor jouw bedrijf
  • Gegarandeerde wekelijkse uitbetaling
  • Gemakkelijk verzilveren via kassa, pinterminal, webterminal, scan'r app of Payment Service Provider
  • Zichtbaarheid via VVVCadeaukaarten.nl met een vermelding van jouw bedrijf 
  • Slechts 15% provisie over de kaartwaarde
  • Betalen per transactie dus no cure, no pay

VVV Lekkerweg overbesteding

UIt onderzoek blijkt dat de meeste gasten meer uitgeven dan de waarde op hun kaart. De provisie wordt alleen berekend over het kaartbedrag dat besteed wordt, niet over de gehele rekening. Zorg er voor dat jij hier ook van profiteert. Daarnaast levert accepteren van de VVV Lekkerweg ook veel nieuwe bezoekers en aandacht voor jouw merk op.

Rekenvoorbeeld VVV Lekkerweg

Een gezin gaat een dagje er op uit en gebruikt een VVV Lekkerweg cadeaukaart van € 50,- voor de totale rekening van €250,-. De provisie wordt alleen ingehouden over de €50,- van de kaartwaarde en niet over de totale besteding. In dit voorbeeld is de provisie dus € 7,50, wat neerkomt op 3% over de totale besteding.

 

Aansluiting en uitbetaling VVV Lekkerweg

Het accepteren van de cadeaukaart gaat heel eenvoudig via je kassa, pinautomaat, webterminal, scan'r app of Payment Service Provider (PSP*). Wekelijks ontvang je een overzicht van de VVV Lekkerweg transacties; enkele dagen later volgt de uitbetaling.

*Adyen, Buckaroo, CardGate, CM Payments, Ingenico/Ogone, Mollie, Multisafepay, Pay.nl, Sisow.

Hoe meld ik mij aan als acceptant voor de VVV Lekkerweg

Zo sluit je je bedrijf aan op de VVV Lekkerweg:

  1. Meld je aan via onderstaande button 'Aanmelden';
  2. Je ontvangt een e-mail met een tabel voor aanvullende gegevens, vul de tabel in en stuur deze terug naar marketing@vvvnederland.nl;
  3. Wij verifiëren je gegevens, indien we hier vragen over hebben nemen wij contact met je op. Zodra de aansluiting gereed is ontvang je een bericht.
  4. Ontvang meer gasten en realiseer meer omzet met VVV Lekkerweg.