VVV Lekkerweg actie

Deze actie is afgelopen

Voor alle deelnemers bedankt voor het meedoen en veel plezier met de extra € 5,- 

Koop een VVV Lekkerweg en krijg €5,- cadeau

Bij aankoop van een VVV Lekkerweg vanaf €50,- krijg je €5,- extra cadeau in onze webshop. Doe je dat voor zaterdag 11 juli dan is je VVV Lekkerweg bijvoorbeeld geen €50,- waard maar €55,-.

De VVV Lekkerweg actie. Da’s lekker weggeven!

Waar ze ook heen willen. Je stuurt ze Lekkerweg in Nederland!

Dagje, nachtje of weekendje weg in Nederland! Geef lekker iets te kiezen. Geen twijfels meer over of je het goede geeft. Een belevenis, een avontuur, plezier, iets onvergetelijks, een ervaring, een uitstapje.

Voordelen van de VVV Lekkerweg

  • Geef een VVV Lekkerweg en krijg €5,- extra cadeau bij een aankoopbedrag vanaf €50,- (op te waarderen tot maximaal €145,-).
  • Breed besteedbaar, van dagje, nachtje of weekendje weg in Nederland
  • Zoals een nachtje in een hotel aan het strand, een midweek in een bungalowpark...
  • ...of dagje weg naar de dierentuin, attractiepark of sauna met het hele gezin.

Makkelijk, snel en veilig online een VVV Lekkerweg kopen

Bestel en betaal je VVV Lekkerweg vóór 17.00 uur en je cadeau wordt dezelfde dag aangeboden bij PostNL. Het is makkelijk, snel en veilig om je VVV Lekkerweg online te kopen door ondermeer het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Je koop de VVV Lekkerweg via onze website VVVCadeaukaarten.nl.

De VVV Lekkerweg actie. Da's lekker weggeven!

Met de VVV Lekkerweg beleef je samen vrijetijd in Nederland. Zoals een nachtje in een hotel aan het strand, een midweek in een bungalowpark met het hele gezin of dagje weg naar de dierentuin, attractiepark of sauna. Je gaat samen eropuit. Met elkaar lekker weg.

Krijg €5,- cadeau bij een aankoopbedag vanaf €50,-Krijg €5,- cadeau bij een aankoopbedag vanaf €50,-

Cadeautip voor een VVV Lekkerweg

Maak het geven van een VVV Lekkerweg nu nóg leuker en specialer met een cadeauverpakkingen of persoonlijk kaartje. Tijdens het bestelproces kun je dit toevoegen.