Van cadeaubon naar cadeaukaart - VVV Cadeaukaarten

Van VVV Cadeaubonnen naar VVV Cadeaukaart!

VVV Nederland is al meer dan 45 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. De cadeaubonnen van VVV (voorheen VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon) zijn de populairste  cadeaubonnen van ons land.

De VVV Cadeaubonnen zijn vanaf 1 november 2017 vervangen door de VVV Cadeaukaart.

VVV Cadeaubonnen vervangen door de VVV Cadeaukaart

Vanaf 1 november 2017 zijn de VVV Cadeaubonnen vervangen door de VVV Cadeaukaart. Natuurlijk blijven de VVV Cadeaubonnen onbeperkt geldig en breed besteedbaar. Nieuw is de VVV Cadeaukaart waarmee je welkom bent van winkel tot web.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart ten opzichte van de VVV Cadeaubonnen:

Besteed de cadeaubonnen van VVV of koop de VVV Cadeaukaart als vervanger van de VVV Cadeaubonnen.

In 1974 werd de eerste landelijk VVV-geschenkbon uitgegeven

In 1974 werd de landelijk VVV Geschenkbon uitgegeven. Een mijlpaal want voor die tijd bracht iedere VVV een eigen cadeaubon uit. Was de VVV Bon vooral lokaal populair, door de VVV Cadeaubonnen landelijk uit te brengen werd het in rap tempo de meest populaire cadeaubon van Nederland. De reden? Onbeperkt geldig en te besteden bij tienduizenden, vooral lokale winkels. Vandaar dat in de gedachte is gaan leven dat de VVV bon bij iedere winkel ingeleverd kon worden. In 2017 werden er jaarlijks meer dan 8 miljoen cadeaubonnen van VVV verkocht.

VVV Cadeaubonnen, zakelijk het beste cadeau van Nederland

Ook voor zakelijk gebruik zijn de VVV Cadeaubonnen een perfect cadeau. Verras je relaties of medewerkers met een blijk van waardering. Want iedereen vindt het eigenlijk het leukst om zelf een mooi cadeau uit te zoeken. Een cadeaubon kan bovendien het zetje in de goede richting zijn: maak jij van die ene prospect een tevreden klant.

Gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart of verpakking in eigen huisstijl

Wil je het helemaal in stijl? Met de nieuwe VVV Cadeaukaart is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerd cadeautje te maken. Niet alleen de cadeaukaart, maar ook het mapje kan op bassis van maatwerk volledig in eigen huisstijl ontworpen worden. Dat betekent een VVV Cadeaukaart in huisstijlkleuren, met bedrijfslogo plus een passende afbeelding.

Heb je persoonlijk advies van VVV nodig? Onze salesmanagers helpen je graag met een cadeau op maat.

Mies Bouwman neemt de eerste VVV-geschenkbon in ontvangst

Koop de VVV Cadeaukaart zakelijk

VVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - Koop de VVV Cadeaukaart zakelijkVVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - Koop de VVV Cadeaukaart zakelijk
  • altijd welkom, van winkel tot web
  • incentive leidt tot een hogere respons bij het werven van klanten
  • voordeliger dan het uitkeren van een beloning in contanten

Koop de VVV Dinercheque zakelijk

VVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - Koop de VVV Dinercheque zakelijkVVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - Koop de VVV Dinercheque zakelijk
  • van bistro tot sterrenrestaurant
  • altijd bij jou in de buurt
  • De lokale economie wordt gestimuleerd

Koop de VVV Lekkerweg zakelijk

VVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - VVV Lekkerweg zakelijk kopenVVV Cadeaukaarten - Cadeaubonnen - VVV Lekkerweg zakelijk kopen
  • van hotel tot bungalow
  • ideale beloning voor relaties of medewerkers
  • perfect cadeau voor iedere gelegenheid