Besteed je VVV Cadeaukaart bij App Store & iTunes!

Zet in 3 stappen je VVV Cadeaukaart om naar een digitale App Store & iTunes cadeaucode.

1

Kies je gewenste cadeaucode

Na stap 1 en 2 te hebben afgerond wordt je digitale App Store & iTunes cadeaucode binnen 1 uur dezelfde dag per e-mail verstuurd.

Let op! Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple mediadiensten en niet voor Apple producten (hardware).

Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar digitale iTunes tegoed is onomkeerbaar.

2

Vul je gegevens in

Vul je gegevens in en ga akkoord. Klik op 'Nu omzetten' en kies in de betaalomgeving voor betaalmiddel de VVV Cadeaukaart.

3

Bedankt voor je omwisseling!

Heb je de digitale App Store & iTunes cadeaucode binnen 1 uur nog niet ontvangen, bekijk voor de zekerheid dan ook je spambox.

Veel shopplezier!

Algemene voorwaarden

Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple mediadiensten en niet voor Apple producten (hardware). Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacy beleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2019 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

Let op! Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar digitale iTunes tegoed is onomkeerbaar.