Geef een cadeaubon als Kerstgeschenk

Op zoek naar het ideale kerstgeschenk voor je personeel of relaties? Met de VVV Cadeaukaart geef je een ieder zijn ideale relatiegeschenk! Met de VVV Cadeaukaart kan je shoppen bij welk duizenden winkels en/of webshops. De ontvanger heeft de vrijheid om zijn eigen perfecte cadeau voor al je relaties en klanten, dat maakt een cadeaubon tot hét ideale relatiegeschenk. De VVV Cadeaukaart is in delen te besteden en onbeperkt geldig.

Voordelen van een cadeaubon:

  • Elke medewerker kiest zijn eigen perfecte kerstcadeau

  • De VVV Cadeaukaart is te besteden bij winkels én webshops

  • Het perfecte kerstcadeau voor elk budget, van €10,- tot €150,- per cadeaukaart

Cadeaubon personaliseren

Het is gemakkelijk om jouw medewerkers de verrassen met het meest gewilde kerstgeschenk van Nederland. De VVV Cadeaukaart bestel je gemakkelijk via onze website. Om het kerstgeschenk extra leuk te maken kan je deze feestelijk verpakken in een mooie kerstverpakking. Uiteraard is het ook mogelijk om de cadeaukaart of de omslag in eigen huisstijl te laten maken. En natuurlijk is er de optie om een persoonlijke kerstboodschap toe te voegen.

VVV Cadeaukaart kersteditie

Dit jaar is de VVV Cadeaukaart verkrijgbaar in een speciale kersteditie. Een feestelijke cadeaukaart in een chique kleur met gouden details. Wees er snel bij want hij is verkrijgbaar een beperkte oplage.

Geef ook eens een andere cadeaukaart