Wissel je VVV Cadeaukaart om naar een PlayStation®Store cadeaucode

Kies je gewenste waarde

• Kies het bedrag uit onderstaande opties dat je wilt omzetten (dit mag een deel zijn van je saldo).
  • Klik hieronder op de knop 'Volgende stap'.

Vul je gegevens in

• Vul hieronder al je gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.
  • Klik op de knop 'Nu omzetten' en je wordt naar onze beveiligde omzetpagina geleid.
  • Na je omzetting kom je weer terug op deze pagina.

Je keert hier zo terug

Bij het afronden van stap 2 word je naar onze beveiligde betaalpagina gestuurd. Zodra dit is afgerond keer je weer terug op deze pagina.

Algemene voorwaarden

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PlayStation™Network-account dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacy beleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden.

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation™Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnement aankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd.

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Let op! Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar een digitale PlayStation®Store tegoed is onomkeerbaar.

Goed om te weten:

• Het omzetten naar een andere cadeaukaart is onomkeerbaar.
  • In verband met wet en regelgeving kun je maximaal 1 cadeaukaart en max. € 50,- in 1 keer omzetten.
  • Uit veiligheidsoverwegingen kun je per uur maximaal 6 VVV cadeaukaarten/ VVV Online Cadeaucodes tegelijkertijd omzetten voor cadeaucodes van andere webshops.
  • Je kunt maximaal het bedrag omzetten wat er nog aan saldo op je kaart staat, check je saldo >.

Hoe gebuik je het digitale Playstation®Store tegoed

• Meld je aan bij PlayStation™Network of maak een account op playstation.com.
  • Ga naar 'Codes inwisselen' in de PlayStation™Store en voer de twaalfcijferige tegoedboncode in.