Besteed je VVV Cadeaukaart bij Playstation

Zet in 3 stappen je VVV Cadeaukaart om naar digitale PlayStation®Store cadeaucode.

1

Kies je gewenste waarde

Na stap 1 en 2 te hebben afgrond wordt je digitale PlayStation®Store cadeaucode binnen 1 uur per e-mail verstuurd.

2

Vul je gegevens in

Vul je gegevens in en ga akkoord. Klik op 'Nu omzetten' en kies in de betaalomgeving voor betaalmiddel de VVV Cadeaukaart.

3

Bedankt voor je omwisseling!

Let op! Heb je de digitale Playstation®Store cadeaucode binnen 1 uur nog niet ontvangen, bekijk voor de zekerheid ook je spambox.

Hoe je het digitale Playstation®Store tegoed gebruikt:

  • Meld je aan bij PlayStation™Network of maak een account op playstation.com
  • Ga naar 'Codes inwisselen' in de PlayStation™Store en voer de twaalfcijferige tegoedboncode in.

Veel gameplezier!

Algemene voorwaarden

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PlayStation™Network-account dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacy beleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden.

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation™Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnement aankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd.

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Let op! Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar een digitale PlayStation®Store tegoed is onomkeerbaar.