Geef een cadeaubon als Relatiegeschenk

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk om je relaties en/of klanten mee te bedanken? Met de VVV Cadeaukaart geef je een ieder zijn ideale relatiegeschenk! Met de VVV Cadeaukaart kan je shoppen bij welk duizenden winkels en/of webshops. De ontvanger heeft de vrijheid om zijn eigen perfecte cadeau voor al je relaties en klanten, dat maakt een cadeaubon tot hét ideale relatiegeschenk. De VVV Cadeaukaart is in delen te besteden en onbeperkt geldig.

Voordelen van een cadeaubon:

  • Elke medewerker kiest zijn eigen relatiegeschenk

  • De VVV Cadeaukaart is te besteden bij winkels én webshops

  • Het perfecte kerstcadeau voor elk budget, van €10,- tot €150,- per cadeaukaart

Cadeaubon personaliseren

Het is gemakkelijk om je relaties of klanten de verblijden met het meest gewilde cadeau van Nederland. De VVV Cadeaukaart bestel je makkelijk via onze website. Om het relatiegeschenk extra leuk te maken kan je deze verpakken in een mooie verpakking. Ook is het mogelijk om de cadeaukaart of de omslag in de huisstijl van het bedrijf te laten maken. En natuurlijk is er de optie om een persoonlijke kerstboodschap toe te voegen.

VVV Cadeaukaart kersteditie

Dit jaar is de VVV Cadeaukaart verkrijgbaar in een speciale kersteditie. Een feestelijke cadeaukaart in een chique kleur met gouden details. Wees er snel bij want hij is verkrijgbaar een beperkte oplage.

Geef ook eens een andere cadeaukaart