Besteed je VVV Cadeaukaart bij Spotify!

Zet in 3 stappen je VVV Cadeaukaart om naar digitale Spotify Gift Card tegoed.

1

Kies je gewenste digitale Spotify Gift Card tegoed

2

Vul je gegevens in

Na stap 1 en 2 te hebben afgrond wordt je digitale Spotify Gift Card tegoed binnen 1 uur per email verstuurd.

(Bekijk voor de zekerheid ook je spambox)

3

Veel plezier met je tegoed!

Hoe je het digitale Spotify Gift Card tegoed gebruikt:

 1. Log in op spotify.com/redeem.

 2. Log in op Spotify of maak een Spotify account.

 3. Voer de code in.

 4. Begin met winkelen

Algemene voorwaarden

 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op spotify.com/legal/end-user-agreement, zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).

 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).

 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

 5. Verzilver uw kaart via spotify.com/redeem.

 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.

 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.

 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.

 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify").

 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.

 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar support.spotify.com.