Wissel je VVV Cadeaukaart om naar een Spotify cadeaucode

1

Kies je gewenste waarde

 • Kies het bedrag uit onderstaande opties dat je wilt omzetten (dit mag een deel zijn van je saldo).
 • Klik hieronder op de knop 'Volgende stap'.
2

Vul je gegevens in

 • Vul hieronder al je gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.
 • Klik op de knop 'Nu omzetten' en je wordt naar onze beveiligde omzetpagina geleid.
 • Na je omzetting kom je weer terug op deze pagina.
3

Je keert hier zo terug

Bij het afronden van stap 2 word je naar onze beveiligde betaalpagina gestuurd. Zodra dit is afgerond keer je weer terug op deze pagina.

Algemene voorwaarden

 • De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op spotify.com/legal/end-user-agreement, zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
  De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 • De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 • U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.
 • Verzilver uw kaart via spotify.com/redeem.
 • De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 • De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 • Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 • De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify").
 • Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 • Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar support.spotify.com.

Goed om te weten:

 • Het omzetten naar een andere cadeaukaart is onomkeerbaar.
 • In verband met wet en regelgeving kun je maximaal 1 cadeaukaart en max. € 50,- in 1 keer omzetten.
 • Uit veiligheidsoverwegingen kun je per uur maximaal 6 VVV cadeaukaarten/ VVV Online Cadeaucodes tegelijkertijd omzetten voor cadeaucodes van andere webshops.
 • Je kunt maximaal het bedrag omzetten dat er nog aan saldo op je kaart staat, check je saldo >.

Algemene voorwaarden

 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op spotify.com/legal/end-user-agreement, zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).

 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).

 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

 5. Verzilver uw kaart via spotify.com/redeem.

 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.

 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.

 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.

 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify").

 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.

 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar support.spotify.com.

Let op! Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar een digitale Spotify cadeaucode is onomkeerbaar.