Het perfecte kerstgeschenk
voor personeel en klanten
 

 

 

Maak indruk met een verrassend kerstgeschenk

Nog even en dan kunnen we weer genieten van ‘the most wonderful time of the year’. En dat betekent ook dat het tijd is om na te denken over kerstgeschenken voor je personeel en/of klanten.  

Het geven van een eindejaarsgeschenk is meer dan een traditie alleen. Het is een kans om zakenrelaties te versterken, loyaliteit te belonen en dankbaarheid te tonen voor het afgelopen jaar. Het is een moment waarop je als werkgever kunt laten zien dat je om je team en klanten geeft. 

Wat geef je je personeel met kerst?

Waarom is personeel belonen belangrijk?

Het kiezen van het perfecte eindejaarsgeschenk voor je personeel en klanten kan een uitdaging zijn. Daarom geven we je graag een aantal kerstcadeau-ideeën, waarvan wij weten dat deze gegarandeerd in de smaak zullen vallen. 

Er zijn verschillende opties om te overwegen. Je kan natuurlijk gaan voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde geschenken met het bedrijfslogo, zoals een bedrukte wijnkoeler of rugtas. Of een rijk gevuld kerstpakket waar hoogstwaarschijnlijk producten inzetten die je helemaal niet gebruikt. Zonde. En niet duurzaam.  

Hoe leuk zou het zijn als je als ontvanger zelf je cadeau kunt uitkiezen? Ontdek onze top 3 originele kerstgeschenken! 

1. Een klein kerstgeschenk

Financiële beloningen

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. De VVV Cadeaukaart is perfect als zakelijk kerstgeschenk. En niet te vergeten, het is ook een duurzaam kerstgeschenk.  

Wat dit cadeau zo bijzonder maakt, is dat het kan worden ingewisseld bij talloze (online) winkels, restaurants en belevenissen door het hele land. Dit betekent dat de ontvanger de vrijheid heeft om te kiezen hoe hij of zij van het geschenk wil genieten. 

Of het nu gaat om een heerlijk diner, een avondje naar de bioscoop, nieuw jurkje of een bezoek aan de sauna. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

2. Een persoonlijk kerstgeschenk

Erkenning en waardering

Een kerstcadeaukaart voor personeel en klanten is hartstikke leuk. Maar het is nog leuker als hij gepersonaliseerd is. Dit laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals voor hen te maken.  

Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart ontwerp je in onze webshop zelf de kaart. Het enige dat je hoeft te doen is een eigen foto (met logo) en persoonlijk tekstje toevoegen. Wil je hem ook feestelijk laten inpakken? Dat kan! Kies voor een mooie envelop of een chique fotolijst. In een mum van tijd heb je eenvoudig een persoonlijk kerstcadeau besteld dat ook nog eens een blijvende herinnering is. Een uniek en persoonlijk cadeau!

3. Een origineel kerstgeschenk

Ontwikkelingsmogelijkheden

Wil je het liever simpel houden, maar toch een feestelijk cadeau aan je medewerkers en zakenrelaties geven? Ga dan voor de VVV Cadeaukaart Goud Deluxe. Dit is een stijlvolle, goudkleurige themakaart die perfect past bij de feestdagen.  

Ook deze cadeaukaart is een uitstekende keuze als het gaat om zakelijke kerstgeschenken. De kerstcadeaukaart biedt ontvangers de vrijheid om zelf te kiezen waar ze deze willen besteden; ze kunnen kiezen uit ruim 17.000 bestedingspunten online én offline. Dit maakt het een veelzijdig eindejaarsgeschenk dat door medewerkers en klanten gewaardeerd zal worden. 

Je kunt de populaire cadeaukaart ook als kerstbedankje toevoegen aan een kerstpakket. Zo maak je het pakket net iets specialer. Een origineel kerstpakket waar je blij van wordt!

Laat je ontzorgen, kies voor maatwerk

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Voor veel bedrijven is het laatste kwartaal de drukste periode van het jaar. Dan is het regelen van het kerstgeschenk een klus die je liever uit handen geeft. VVV cadeaukaarten helpt je graag door maatwerk te bieden. 

Wij ontwerpen de kaart, verpakking en het persoonlijke kaartje. In een handomdraai stellen we een origineel cadeau voor je samen. Je medewerkers en relaties ontvangen een cadeautje helemaal in stijl van jouw bedrijf. Daarbij laten we het bezorgen op kantoor of bij de ontvanger thuis. 

Maatwerk is mogelijk vanaf 250 stuks.

De werkkostenregeling

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij het geven van zakelijke geschenken is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de werkkostenregeling (WKR). De WKR bepaalt hoeveel je als werkgever onbelast aan je werknemers kunt schenken. Zorg ervoor dat je binnen de fiscale grenzen blijft om onverwachte kosten te voorkomen. 

Hoewel kerst vaak wordt geassocieerd met het geven van geschenken, is het einde van het jaar ook een geschikte tijd om waardering te tonen. Overweeg om je cadeaus te verspreiden over de kerstperiode of het nieuwe jaar om het extra speciaal te maken.  

 

Door te kiezen voor een veelzijdig kerstgeschenk, zoals de VVV Cadeaukaart, laat je een blijvende indruk achter. Daarbij toon je waardering op een manier die wordt herinnerd en gewaardeerd. Wees creatief, attent en maak indruk met je kerstgeschenk dit jaar.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 

Wil je meer tips en inspiratie?

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke geefmomenten op het werk?
Schrijf je dan in voor de VVV CadeauKalender en mis nooit meer een kans om jouw team te verrassen.