Geef een VVV Cadeaukaart voor Secretaressedag - VVV Cadeaukaarten

Geef een VVV Cadeaukaart voor Secretaressedag

Een goede secretaresse is onmisbaar voor je organisatie. Heb jij de secretaresse die goud waard is? Donderdag 16 april 2020 is het Secretaressedag. Een mooie gelegenheid om jouw secretaresse een cadeau te geven wat meer waard is dan alleen bloemen. 

Verras die dag dan ook het visitekaartje van je bedrijf met een VVV Cadeaukaart.

Wat is een leuk cadeau om aan je secretaresse te geven?

Heb jij nog geen cadeau voor Secretaressedag?

Koop cadeaukaarten van VVV en verras die dag dan ook het visitekaartje van je bedrijf. Zo geef je als manager aan je secretaresse een cadeau wat meer waard is dan alleen bloemen. Je kunt de cadeaukaarten van VVV besteden bij winkels, webshops, restaurants en overnachtingen door heel Nederland.

Heb je de cadeaukaarten van VVV op werkdagen vóór 17.00 uur betaald, dan wordt je cadeau nog dezelfde dag verzonden. Een andere mogelijkheid is om naar het dichtstbijzijnde verkooppunt te gaan bij jou in de buurt. Natuurlijk is het betalen bij VVV gemakkelijk, snel en veilig door onder andere het Thuiswinkel Waarborg en de EGI-vergunning. 

Cadeautip voor Secretaressedag

Maak het geven van een cadeaukaart nu nóg leuker en specialer met de cadeauverpakkingen van VVV. Kies eerst je cadeaukaart van VVV. Tijdens het bestelproces kun je de gewenste verpakking toevoegen.