VVV Dinercheque, de lékkerste cadeaukaart

VVV Dinercheque, de lékkerste cadeaukaart

Met de VVV Dinercheque kun je bij duizenden restaurants door heel Nederland terecht van eetcafé tot sterren restaurant. Zo zit er altijd een restaurant bij jou in de buurt en voor ieder wat wils voor een onvergetelijk diner.

Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils van eetcafé tot sterrenrestaurant zo zit er altijd een restauant bij jou in de buurtVoor ieder wat wils van eetcafé tot sterrenrestaurant zo zit er altijd een restauant bij jou in de buurt

Passend cadeau

Voor elk cadeaumoment voor iedere persoon geef een passend etentje cadeauVoor elk cadeaumoment voor iedere persoon geef een passend etentje cadeau

3 jaar geldig

3 jaar geldig dit in tegenstelling tot andere restaurantbonnen3 jaar geldig dit in tegenstelling tot andere restaurantbonnen

Snelle levering

Snelle levering: voor 17.00 uur betaald, de zelfde dag verzondenSnelle levering: voor 17.00 uur betaald, de zelfde dag verzonden

De voordelen van de VVV Dinercheque

De voordelen van de VVV Dinercheque

Wil je iets geven wat altijd in de smaak valt? Geef dan een uitgebreide lunch, de perfecte brunch of een avondje lekker uit eten cadeau, maar de VVV Dinercheque heeft meer:

  • Het grootste aanbod restaurants in Nederland.
  • Voor ieder budget van € 10,- tot € 150,- en in delen te besteden.
  • Zelf kunnen kiezen en altijd een restaurant bij jou in de buurt.
  • Een persoonlijke cadeau in een Feestelijke verpakking.

Maak met de VVV Dinercheque iedereen blij, er zit voor iedereen altijd iets bij voor een onvergetelijk etentje.

Bestedingspunten van de VVV Dinercheque

Bestedingspunten van de VVV Dinercheque

Een avondje lekker uit eten, daar kun je iedereen blij mee maken. De VVV Dinercheque is het lekkerste cadeau om te geven én te krijgen. Omdat er zoveel restaurants zijn aangesloten, is er altijd wel een restaurant in de buurt waar de VVV Dinercheque besteed kan worden. Of het nou een eetcafe is of een sterrenrestaurant, zo zit er voor iedereen iets bij voor een onvergetelijk etentje.

Hoe kan ik mijn VVV Dinercheque personaliseren?

Wist je dat 71% van de ontvangers een cadeaukaart leuker vindt met een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje of verpakking? Reden genoeg om je cadeau te personaliseren.

Kies bij het samenstellen van je VVV Dinercheque voor een passende cadeauverpakking en/of voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Zo is het écht jouw cadeau!

Zakelijk een VVV Dinercheque kopen?

Zakelijk een VVV Dinercheque kopen?

Geef je medewerkers of klanten een etentje cadeau plus de keuzevrijheid om zelf een restaurant te reserveren met de VVV DInerchque. Door de breed besteedbaarheid vind je in Nederland van bistro tot sterrenrestaurant altijd wel een restaurant in de buurt.

  • Van bistro tot sterrenrestaurant
  • Altijd een restaurant bij jou in de buurt
  • De lokale economie wordt gestimuleerd
  • Je kunt 24/7 online reserveren
VVV Dinercheque kopen of besteden

Waar kan ik de VVV Dinercheque online kopen of besteden? Koop de VVV Dinercheque en de ontvanger kan de grootste dinerbon van Nederland in ruim 2.200 restaurants inleveren. Koop een restaurantcadeaukaart en de ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij graag wil eten. Het aanbod reikt van eetcafé tot sterrenrestaurant. Koop een VVV Dinercheque en je geeft de lékkerste cadeaukaart van Nederland.De VVV Dinercheque is de opvolger van de papieren Nationele Dinercheque. De voordelen van een dinerbon in de vorm van een plastic pasje is dat je de restaurantbon in delen kan besteden. Er kan dus bij verschillende restaurants gegeten worden.