Geef een VVV Cadeaukaart voor Week van de Jonge Mantelzorger

Koop een VVV Cadeaukaart voor de Week van de Jonge Mantelzorger

Nu met gratis ‘You Rock’ cadeauenvelop t.w.v. € 1,20.

Wanneer is het de Week van de Jonge Mantelzorger?

Van 1 t/m 7 juni is het de nationale Week van de Jonge Mantelzorger. Geef tijdens deze week een VVV Cadeaukaart als bedankje met de speciaal ontworpen en GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop erbij. Gebruik hiervoor het actieformulier of de actiecode.

Wie bedank jij met de GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop t.w.v.€ 1,20?

Hoe werkt de Week van de Jonge Mantelzorg actie

Maak het geven van een VVV Cadeaukaart als bedankje nog specialer voor de Week van de Jonge Mantelzorger door de GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop t.w.v.€ 1,20 erbij te geven. Vul hiervoor het actieformulier in of gebruik de actiecode, maar hoe werkt deze actiecode:

  • Kies bij het samenstellen voor de VVV Cadeaukaart.
  • Voeg in stap 3 het ‘You Rock’ cadeaumapje toe.
  • Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'JM2021’.
  • Doe dit in de periode van 1 mei t/m 7 juni 2021.

Zo krijg je GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop t.w.v.€ 1,20 erbij.

Waarom de VVV Cadeaukaart voor de Week van de Jonge Mantelzorger

Het zorgen voor een familielid, in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig, helemaal in deze tijd. Daarom is speciaal voor de jonge mantelzorger een unieke ‘You Rock' cadeauenvelop ontworpen. Een cool cadeau voor de jongeren met een warm hart.

  • Een cool bedankje voor hem of haar
  • GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop
  • Breed besteedbaar van winkel tot web
  • Het saldo is in delen te besteden

Zo geef je de jonge mantelzorgers keuze uit duizenden winkels én webshops. Deze keuzevrijheid maakt de VVV Cadeaukaart onder de jonge mantelzorgers bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

Actieformulier Week van de Jonge Mantelzorger

Gemeenten en Steunpunten kunnen via het actieformulier nu GRATIS 'You Rock' cadeauenvelop t.w.v. €1,20 ontvangen. Wie o wie bedank jij dit jaar met dit cool bedankje voor hem of haar? Vul nu het actieformulier in.

 

Heb je een vraag over de Week van de Jonge Mantelzorger?

Wil je meer weten over het Mantelzorg-cadeau? Ons sales team informeert je graag over de mogelijkheden met een vrijblijvend advies.

Wat kan de jonge mantelzorger met de VVV Cadeaukaart?

Wat kan de jonge mantelzorger met de VVV Cadeaukaart?

De VVV Cadeaukaart is te besteden voor gaming en entertainment, fashion, elektronica, media & telecom, beauty & verzorging, uit eten of lekker erop uit. Daarmee geef je jonge mantelzorgers de keuze om het ontvangen tegoed te gebruiken bij onder andere PlaystationStore, Nintendo, Xbox, Spotify, App Store & iTunes, GameMania, Intertoys, Zalando, Rituals, BCC en de Efteling. Kortom een cadeau waar je de (jonge) mantelzorger echt blij mee maakt.