Word VVV Cadeaukaart acceptant - VVV Cadeaukaarten

Aanmelden acceptant VVV Cadeaukaart

Tijdelijk geen aansluitkosten voor nieuwe acceptanten 

Graag helpen wij je bij het voorbereiden op de periode na de corona crisis. Het accepteren van de VVV cadeaukaart is één van de manieren om (meer) klanten naar je bedrijf te krijgen, die daar over het algemeen ook nog extra besteden. Dus als je partner wordt kun je nu, of straks, extra klanten verwachten.

Meld je dus aan als acceptant van VVV cadeaukaart en betaal tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van €49,95 (ex. BTW). Deze actie loopt tot en met 30 april 2020.

Waarom de VVV Cadeaukaart accepteren?

Meer

  • Meer klanten, aantrekkelijke overbesteding dus meer omzet
  • Meer zichtbaarheid door persoonlijke vermelding op onze website met informatie en locatie

Makkelijk

  • Geen administratieve rompslomp
  • Eenvoudig incasseren via je pinapparaat, PSP* of kassa
  • No cure, no pay
  • Betaal slechts 10% provisie over de kaartwaarde**


*Adyen, Buckaroo, CardGate, Docdata Payments, Ingenico/Ogone, Mollie, Multisafepay, Pay.nl, Sisow
**Stel dat een klant met een cadeaukaart van €25,- een aankoop doet van €60,- dan betaal je 10% provisie over de waarde van de kaart en dat is €2,50.

Veilig 

Saldo gegarandeerd door EGI waarborg (onder toezicht DNB & AFM) en gegarandeerde wekelijkse uitbetaling.

VVV Cadeaukaart accepteren?

Wil je de VVV Cadeaukaart accepteren? Als je een winkel en/of een webshop hebt kan je je aansluiten als VVV Cadeaukaart acceptant. Aansluiten aan de VVV Cadeaukaart levert een interessante overbesteding op. De VVV bon is een zeer aantrekkelijk acquisitiekanaal voor je winkel en webshop. De VVV Cadeaukaart is de vervanger van de VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard.

Je aan de VVV Cadeaukaart aansluiten kan heel makkelijk door het aanmeldformulier in te vullen. Je betaalt alleen de provisie over de kaartwaarde en niet over de transactiewaarde. Interessant is de overbesteding die veel mensen doen. Over de overbesteding worden geen provisiekosten berekend. Accepteer VVV Cadeaukaart en je kan direct na aansluiting mensen ontvangen met de VVV Cadeaukaart.