Meer informatie over acceptant worden van de VVV Cadeaukaart

Word VVV Cadeaukaart-acceptant en verhoog je omzet met de nummer 1 cadeaukaart van Nederland. De VVV Cadeaukaart is de vervanger van de VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard.

Voordelen VVV Cadeaukaart accepteren

Met het grootste aanbod van winkels en werbshops is de VVV Cadeaukaart de populairste cadeaukaart van Nederland. Dat levert jou als acceptant de volgende voordelen op:

 • Meer klanten en aantrekkelijke overbesteding

 • Persoonlijke vermelding op onze website met informatie en locatie

 • Geen administratieve rompslomp 

 • Eenvoudig incasseren via je pinapparaat, PSP of kassa

 • Gegarandeerde en wekelijkse uitbetaling

 • No cure, no pay

 • Betaal slechts 10% provisie over de kaartwaarde

Rekenvoorbeeld VVV Cadeaukaart

Stel dat een klant met een cadeaukaart van € 25,- een aankoop doet van € 60,- dan betaal je alleen 10% provisie over de waarde van de kaart en dat is € 2,50, bekijk het rekenvoorbeeld:

VVV Cadeaukaart overbesteding

Uit onderzoek is gebleken dat acceptanten profiteren van een aantrekkelijke overbesteding door klanten. Op iedere transactie met de VVV Cadeaukaart zit een significante overbesteding*. Doordat je als acceptant alleen 10% provisie betaalt over de kaartwaarde en niet over de totale orderwaarde is de VVV Cadeaukaart een zeer aantrekkelijk acquisitiekanaal voor je winkel en webshop.

*Wat levert de VVV Cadeaukaart op infographic

Uitbetaling VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is elektronisch geld en valt daarom onder de Wet Financieel Toezicht. De uitstaande gelden van de VVV Cadeaukaart zijn ondergebracht in een stichting derden gelden die onder toezicht staat van De Nederlandse Bank. Wel zo veilig en daardoor is uitbetaling gegarandeerd. Meer informatie over de wetgeving kun je lezen op de website van DNB.

Zo accepteer je de VVV Cadeaukaart

Het accepteren van de cadeaukaart in je winkel of webshop gaat heel eenvoudig via je eigen kassakoppeling en scan’r app, pinapparaat, webterminal of PSP koppeling**. Wekelijks ontvang je een overzicht van de VVV Cadeaukaart transacties; enkele dagen later volgt de uitbetaling.

**Adyen, Buckaroo, CardGate, Docdata Payments, Ingenico/Ogone, Mollie, Multisafepay, Pay.nl, Sisow

Persoonlijke vermelding VVV Cadeaukaart

Jouw winkel of webshop wordt zichtbaar in onze winkelzoeker op deze website. Wij zorgen voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Op onze site ontvangen we maandelijks 80.000 bezoekers.

Aanmelden VVV Cadeaukaart

Zo meld je jouw shop aan:

 1. Meld je aan via het partnerportaal van VVV Cadeaukaarten.
 2. Vul de aanvullende gegevens in en doorloop de stappen.
 3. Vergeet niet een aantal afbeeldingen van de winkel of webshop en het uittreksel Kamer van Koophandel mee te sturen.
 4. Wij verifiëren je gegevens. Indien de gegevens niet correct zijn nemen wij contact met je op.
 5. Nadat de registratie is voltooid, ontvang je van ons een informatiepakket met onder andere een raamsticker.

Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de online transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kan de klant het resterende deel van de online transactie betalen met iDeal.