Aanmelden acceptant VVV Dinercheque

Meld je nu aan en word acceptant van de VVV Dinercheque

Meld je nu aan en word acceptant van de VVV DinerchequeMeld je nu aan en word acceptant van de VVV Dinercheque

Het accepteren van de VVV Dinercheque is één van de manieren om (meer) klanten naar je bedrijf te krijgen, die daar over het algemeen ook nog extra besteden. Dus als je partner wordt kun je nu, of straks, extra klanten verwachten.

Dus waar wacht je nog op en meld je nu aan als acceptant van de VVV Dinercheque.

Waarom de VVV Dinercheque accepteren?

De VVV Dinercheque geeft je meer:

  • Meer klanten en aantrekkelijke overbesteding.
  • Meer zichtbaarheid door persoonlijke vermelding op onze website met informatie en locatie.

De VVV Dinercheque geeft je makkelijker:

  • Eenvoudig incasseren via je pinapparaat of computer
  • Gegarandeerde wekelijkse uitbetaling
  • No cure, no pay
  • Betaal slechts 15% provisie over de kaartwaarde

Uitbetaling VVV Dinercheque

Het incasseren van de cadeaukaart in het restaurant gaat heel eenvoudig via je eigen pinapparaat, scan’r app of webterminal. Wekelijks ontvang je een overzicht van de VVV Dinercheque transacties; enkele dagen later volgt de uitbetaling.

VVV Dinercheque overbesteding

Uit onderzoek is gebleken dat acceptanten profiteren van een aantrekkelijke overbesteding door gasten. Op iedere transactie met de VVV Dinercheque zit een significante overbesteding. Doordat je als acceptant alleen provisie betaalt over de kaartwaarde en niet over de totale orderwaarde is de VVV Dinercheque een zeer aantrekkelijk acquisitiekanaal voor je restaurant.

VVV Dinercheque accepteren?

Wil je VVV Dinercheque accepteren? Als je een restaurants hebt kan je je aansluiten als VVV Dinercheque acceptant. Aansluiten aan de VVV Dinercheque levert een interessante overbesteding op. De dinerbon is een zeer interessant acquisitiekanaal voor je restaurant. De VVV Dinercheque is de opvolger van de papieren Nationale Dinercheque. Je restaurant voor de restaurantcadeaukaart aansluiten is heel eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen. Accepteer de dinerbon van VVV en na aansluiting kan je direct mensen ontvangen die met een VVV Dinercheque willen afrekenen. Je betaalt alleen provisie over de transactiewaarde van de cadeaukaart en niet over de volledige rekening. Veel mensen zullen meer geld besteden dan er op hun dinerbon staat waarbij deze overbesteding zeer interessant is.