Word VVV Dinercheque acceptant - VVV Cadeaukaarten

Aanmelden acceptant VVV Dinercheque

Tijdelijk geen aansluitkosten voor nieuwe acceptanten 

Graag helpen wij je bij het voorbereiden op de periode na de corona crisis. Het accepteren van de VVV Dinercheque is één van de manieren om (meer) klanten naar je bedrijf te krijgen, die daar over het algemeen ook nog extra besteden. Dus als je partner wordt kun je nu, of straks, extra klanten verwachten.

Meld je dus aan als acceptant van VVV Dinercheque en betaal tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van €49,95 (ex. BTW). Deze actie loopt tot en met 30 april 2020.

Waarom de VVV Dinercheque accepteren?

Meer:

  • Meer klanten en aantrekkelijke overbesteding
  • Meer zichtbaarheid door persoonlijke vermelding op onze website met informatie en locatie
  • Laat gasten snel en eenvoudig reserveren via de koppeling met BookDinners

Makkelijk:

  • Eenvoudig incasseren via je pinapparaat of computer
  • Gegarandeerde wekelijkse uitbetaling
  • No cure, no pay
  • Betaal slechts 15% provisie over de kaartwaarde

VVV Dinercheque accepteren?

Wil je VVV Dinercheque accepteren? Als je een restaurants hebt kan je je aansluiten als VVV Dinercheque acceptant. Aansluiten aan de VVV Dinercheque levert een interessante overbesteding op. De dinerbon is een zeer interessant acquisitiekanaal voor je restaurant. De VVV Dinercheque is de opvolger van de papieren Nationale Dinercheque. Je restaurant voor de restaurantcadeaukaart aansluiten is heel eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen.

Accepteer de dinerbon van VVV en na aansluiting kan je direct mensen ontvangen die met een VVV Dinercheque willen afrekenen. Je betaalt alleen provisie over de transactiewaarde van de cadeaukaart en niet over de volledige rekening. Veel mensen zullen meer geld besteden dan er op hun dinerbon staat waarbij deze overbesteding zeer interessant is.