Besteed je VVV Cadeaukaart bij Nintendo!

Zet in 3 stappen je VVV Cadeaukaart om naar een digitale Nintendo cadeaucode.

Kies je gewenste cadeaucode

Na stap 1 en 2 te hebben afgerond wordt je digitale Nintendo cadeaucode binnen 1 uur per e-mail verstuurd.

Vul je gegevens in

Vul je gegevens in en ga akkoord. Klik op 'Nu omzetten' en kies in de betaalomgeving voor betaalmiddel de VVV Cadeaukaart.

Bedankt voor je omwisseling!

Let op! Heb je de digitale Nintendo cadeaucode binnen 1 uur nog niet ontvangen, bekijk voor de zekerheid dan ook je spambox.

Veel gameplezier!

Algemene voorwaarden

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerk gerelateerde voorwaarden en privacy beleidsbepalingen. Mogelijk zal je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen. Deze code:

• Kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
  • Kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • Zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Kaart wordt geleverd per e-mail.

Kan worden gebruikt op:

• Nintendo 3DS
  • Nintendo 3DS XL
  • Nintendo 2DS
  • Nintendo 2DS XL
  • New Nintendo 3DS
  • New Nintendo 3DS XL
  • Nintendo Wii U
  • Nintendo Switch

Dit product is oneindig geldig en heeft geen servicekosten.

Hoe je deze code gebruikt:
Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat)

Let op! Het omwisselen van een VVV Cadeaukaart naar een digitale Nintendo eShop cadeaucode is onomkeerbaar.