Besteed je VVV Cadeaukaart bij Nintendo eShop! - VVV Cadeaukaarten

Besteed je VVV Cadeaukaart bij Nintendo eShop!

Zet in 3 stappen je VVV Cadeaukaart om naar Nintendo eShop tegoed.

Kies je gewenste tegoed

Vul je gegevens in

Na stap 1 en 2 te hebben afgrond wordt je Nintendo eShop tegoed binnen 1 uur per email verstuurd.

(Bekijk voor de zekerheid ook je spambox)

Kaart wordt geleverd per e-mail.

Kan worden gebruikt op:

• Nintendo 3DS
  • Nintendo 3DS XL
  • Nintendo 2DS
  • Nintendo 2DS XL
  • New Nintendo 3DS
  • New Nintendo 3DS XL
  • Nintendo Wii U
  • Nintendo Switch

Dit product is oneindig geldig en heeft geen servicekosten.

Hoe je deze code gebruikt:
Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat)

Algemene voorwaarden

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerk gerelateerde voorwaarden en privacy beleidsbepalingen. Mogelijk zal je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen. Deze code:

• Kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
  • Kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • Zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Hoe werkt het?

Wil je eerst weten hoe het werkt? Lees dan de onderstaande instructies goed door voordat je aan de slag gaat met het besteden van je VVV Cadeaukaart bij Nintendo eShop.

1. Kies bij stap 1 het gewenste tegoed en klik op de knop 'Volgende stap', zie het schermvoorbeeld hieronder:

Maak een keuze uit je gewenste Nintendo eShopt tegoed

2. Vul bij stap 2 je gegevens in waaronder je naam, e-mailadres en bevestig vervolgens nogmaals je e-mailadres. Ga daarna akkoord met de algemene voorwaarden en klik op de knop 'Nu omwisslen', zie het schermvoorbeeld hieronder:

Vul bij stap 2 je gegevens in waaronder je naam, e-mailadres en bevesitg vervolgens nogmaals je e-mailaders. Ga daarna akkoord met de algemene voorwaarden en klik op de knop 'Nu omwisslen'

3. Er opent zich een nieuw tabbald waar je klikt op de gewenste betaalmethode wat in dit geval de VVV Cadeaukaart is, zie het schermvoorbeeld hieronder:

Klik op de gewenste betaalmethode wat in dit geval de VVV Cadeaukaart is

4. Bij de laatste stap vul je bij kaartnummer het 19-cijferige kaartnummer in en bij veiligheidscode je 6-cijferige pincode (beide te vinden aan de achterkant van de kaart), klik vervolgnes op de knop 'Ga verder'. Zie het schervoorbeeld hieronder:

bij de laatste stap vul je bij kaartnummer het 19-cijferige kaartnummer in en bij veiligheidscode je 6-cijferige pincode (beide te vinden aan de achterkant van de kaart), klik vervolgens op de knop 'Ga verder'

5. Na stap 1 en 2 te hebben afgrond wordt je Nintendo eShop tegoed binnen 1 uur per e-mail verstuurd.