Wissel je VVV Cadeaukaart om naar een Nintendo cadeaucode

Kies je gewenste cadeaucode

• Kies het bedrag uit onderstaande opties dat je wilt omzetten (dit mag een deel zijn van je saldo).
  • Klik hieronder op de knop 'Volgende stap'.

Vul je gegevens in

• Vul hieronder al je gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.
  • Klik op de knop 'Nu omzetten' en je wordt naar onze beveiligde omzetpagina geleid.
  • Na je omzetting kom je weer terug op deze pagina.

Je keert hier zo terug

Bij het afronden van stap 2 word je naar onze beveiligde betaalpagina gestuurd. Zodra dit is afgerond keer je weer terug op deze pagina.

Algemene voorwaarden

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerk gerelateerde voorwaarden en privacy beleidsbepalingen. Mogelijk zal je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen. Deze code:

• Kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
  • Kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • Zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Kaart wordt geleverd per e-mail.

Kan worden gebruikt op:

• Nintendo 3DS
  • Nintendo 3DS XL
  • Nintendo 2DS
  • Nintendo 2DS XL
  • New Nintendo 3DS
  • New Nintendo 3DS XL
  • Nintendo Wii U
  • Nintendo Switch

Dit product is oneindig geldig en heeft geen servicekosten.

Hoe je deze code gebruikt:

Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat)

Goed om te weten:

• Het omzetten naar een andere cadeaukaart is onomkeerbaar.
  • In verband met wet en regelgeving kun je maximaal 1 cadeaukaart en max. € 50,- in 1 keer omzetten.
  • Uit veiligheidsoverwegingen kun je per uur maximaal 6 VVV cadeaukaarten/ VVV Online Cadeaucodes tegelijkertijd omzetten voor cadeaucodes van andere webshops.
  • Je kunt maximaal het bedrag omzetten wat er nog aan saldo op je kaart staat, check je saldo >.