Cadeauverpakkingen van VVV - VVV Cadeaukaarten

Cadeauverpakkingen van VVV

Maak het geven van de cadeaukaarten nu nóg leuker en specialer met een cadeauverpakking van VVV. We hebben een ruime keuze aan cadeaumapjes en -doosjes verdeeld in verschillende thema's zoals: gefeliciteerd, bedankt en fijne feestdagen.

Wist je dat 71% van de ontvangers een cadeaukaart leuker vindt met een persoonlijke boodschap en/of verpakking?

Welke cadeauverpakkingen van VVV zijn er?

Maak in onze webshop een keuze uit onderstaande verpakkingen om je cadeaukaart nóg leuker te maken. Koop je cadeaukaarten voor je medewerkers en wil je je cadeaukaart volledig personaliseren met bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap? Dat kan! Onze salesmanagers kunnen je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. 

Voor jou mapje

fijne feestdagen

Gefeliciteerd doosje

fijne feestdagen

Gefeliciteerd mapje

fijne feestdagen

Bedankt doosje

fijne feestdagen

Champagne mapje

fijne feestdagen

Bedankt mapje

fijne feestdagen

Champagne doosje

fijne feestdagen

Sinterklaas mapje

fijne feestdagen

Kerst mapje hulst

VVV Cadeaukaarten - Verpakkingen - Kerst mapje hulst

Kerst mapje bomen

VVV Cadeaukaarten - Verpakkingen - Kerst mapje bomen

Kerst doosje

fijne feestdagen

Fijne feestdagen doosje

fijne feestdagen

Verpakkingen en doosjes

Op zoek naar een cadeaubon verpakking of cadeaubon doosje? In onze webshop kan je in het bestelproces een cadeaubonverpakking heel eenvoudig meebestellen. Er zijn cadeaubon verpakkingen en cadeaubon doosjes in verschillende thema's beschikbaar. Kies voor een verjaardag een Gefeliciteerd-verpakking. Geef je een cadeaukaart als Kerstpakket aan je medewerkers dan kies je voor een Fijne Feestdagen-verpakking.

Een cadeaubon verpakking of cadeaubon doosje zorgt ervoor dat je je cadeau of kerstpakket feestelijker maakt en is het nog leuker om te geven aan de ontvanger. Naast de thema verpakkingen is het bij aankoop van grotere aantallen cadeaukaarten mogelijk om ook cadeaukaarten volledig te personaliseren met een zelf ontworpen verpakking in huisstijl of een eigen ontworpen cadeaukaart.