• Productinformatie
  • Waar VVV Lekkerweg besteden?
  • Bezorgen / Levertijd
  • Zakelijk kopen?
  • Verkooppunten

De VVV Lekkerweg is een echte belevenis! Je kunt deze cadeaukaart gebruiken voor een heerlijk nachtje of dagje weg. Een weekend ontspannen in het bos, een culturele stedentrip of uitwaaien op de Wadden. Dat kan! Maar ook in musea, bij attractieparken, dierentuinen, sauna's, speeltuinen en kartbanen ben je van harte welkom met je VVV Lekkerweg. Veel plezier in Nederland!

De VVV Lekkerweg is te besteden bij talloze accommodaties en belevenissen in Nederland. Welke attractieparken en accommodaties zijn aangesloten kun je zien in onze zoeker. De VVV Lekkerweg is na aankoop 3 jaar geldig.

Bestellingen in de webshop kunnen betaald worden door middel van iDEAL, overboeking of een VVV Cadeaukaart (VVV Giftcard/VVV Online Cadeaucode). De minimale bestelwaarde is €20,- . Alle VVV cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een Track & Trace code. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld én betaald, is dezelfde dag aan PostNL aangeboden.   

TIP: Je kunt deze cadeaukaart ook als cadeau laten bezorgen! Kies bij stap 2 voor een leuke verpakking en de cadeaukaart wordt als een écht cadeau bij de ontvanger bezorgd.

Wil je de VVV Lekkerweg cadeaukaart zakelijk kopen als incentive, verjaardagscadeau of jubileum? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

TIP: Denk ook aan de Werkkostenregeling (WKR) als je cadeaubonnen kaarten zakelijk koopt. 

Wil je de VVV Lekkerweg in de winkel kopen? Dat kan! de VVV Lekkerweg cadeaukaart is o.a. verkrijgbaar bij VVV, ANWB, Bruna en Coop. Kijk voor de verkooppunten bij jou in de buurt in onze verkooppuntenzoeker.

VVV Lekkerweg aanpassen

Maximaal 208 tekens

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Vernieuwde VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg

Op voorraad

€ 0,99

Samenvatting