Sfeer creëren, genieten van pure en (h)eerlijke gerechten, een mooi glas wijn en goede gesprekken aan tafel, bij de open haard of aan de bar; dat is waar het om draait bij ’t Brodshoes.
De Nederlands – Franse keuken van ‘t Brodshoes laat zich het best omschrijven als puur, eerlijk, authentiek en fris. Er wordt gewerkt met dagverse en ambachtelijke (lokale) toppers en op de kaart vindt u een heerlijke variëteit aan klassiekers en eigentijdse culinaire verwennerijen.
Naast à la carte gerechten, serveren wij verschillende driegangen menu’s zoals het Menu du Saison (€ 29,50) of het wekelijks wisselende Menu du Chef (€ 32,50). En met het Verwennerij Menu (5 gangen), de naam zegt het al, wordt uit eten gaan een ware culinaire beleving.
Buiten de kaart om serveren wij seizoensgebonden specialiteiten. Bijvoorbeeld een overheerlijke Hazepeper naar grootvaders recept tijdens het wildseizoen; een absolute aanrader!
De liefde en passie voor eten en drinken is ook terug te vinden in het sfeervolle interieur van ’t Brodshoes. Een mix van historische elementen en moderne ontwerpen vormen een authentieke stijl in een eigentijds jasje.
Bij de open haard geniet u van een aperitief en na het eten wordt er, onder het genot van een digestief - of een fris biertje natuurlijk- gezellig nagepraat aan de bar. Vergeet vooral niet om ook even onder de bar te kijken; origineel Delfts Blauwe tegeltjes met foto’s en Twentse spreuken geven voldoende gespreksstof tijdens het afzakkertje.