Klantenservice

Het is op het moment erg druk. Je kunt binnen vijf werkdagen reactie verwachten!

Top 5 meestgestelde vragen van dit moment

Er is op dit moment enige vertraging in het uitleveren van de digitale cadeaucodes van onze partners. Het kan daardoor tot 24 uur duren voordat je je digitale cadeaucode(s) in je mailbox ontvangt. In de tussentijd zal het desbetreffende bedrag al wel in mindering zijn gebracht op het saldo van je VVV Cadeaukaart of VVV Online Cadeaucode. We willen je vragen om even geduld te hebben. Onze excuses voor het ongemak.

.

Zowel de VVV Cadeaubon als de VVV Irischeque is onbeperkt geldig indien het saldo op de bon in euro’s genoemd wordt, de barcode vermeld wordt, er geen geldigheidsdatum op de bon staat én deel A plus deel B aan elkaar zitten. Beide bonnen zijn niet online te besteden, maar enkel in fysieke winkels.

Een overzicht van deze fysieke winkels vind je hier.

De VVV Cadeaukaart is minimaal drie jaar geldig. Na drie jaar wordt er jaarlijks een beheervergoeding van € 6,- in mindering gebracht op het saldo van je VVV Cadeaukaart. Na drie jaar kun je je VVV Cadeaukaart dus nog steeds gebruiken, alleen wordt er jaarlijks een bedrag in mindering gebracht op het saldo. In tegenstelling tot andere cadeaukaarten die vaak niet langer dan drie jaar geldig zijn, hebben wij hier wel voor gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat de cadeaukaarthouders, zolang als redelijkerwijs mogelijk is, gebruik kunnen blijven maken van het saldo op hun VVV Cadeaukaart.

Meer informatie over de geldigheidsduur van de VVV Cadeaukaart vind je hier.

Vanaf 2020 is een wetswijziging doorgevoerd. Dit houdt in dat het tegoed op je cadeaukaart dat je bij een online transactie kunt gebruiken, gemaximeerd is tot €50,-. Is het aankoopbedrag hoger dan €50,-, dan kun je bijbetalen met iDeal of een andere betaalwijze zoals die door de betreffende webshop aangeboden wordt. Heb je meer dan €50,- op je cadeaukaart staan, dan blijft het resterende tegoed gewoon op je cadeaukaart staan en kan je dit gebruiken voor een volgende besteding.

Wanneer je transactie tussentijds wordt afgebroken of mislukt, wordt het saldo op je cadeaukaart tijdelijk geblokkeerd wegens veiligheidsredenen. In de regel wordt het saldo binnen 24 uur weer vrijgegeven. Wacht dus altijd 24 uur alvorens je een aankoop opnieuw probeert te doen.

Over welk onderwerp gaat je vraag?

FAQ's over cadeaukaarten, bonnen en codes van VVVFAQ's over cadeaukaarten, bonnen en codes van VVV

Heb je een vraag over de cadeaukaart, de pincode, de geldigheid, etc.?

FAQ's over het besteden van cadeaukaarten, bonnen en codes van VVVFAQ's over het besteden van cadeaukaarten, bonnen en codes van VVV

Heb je een vraag over je saldo, de besteedmogelijkheden, activeren, etc.?

FAQ's over bestellen en betalen van cadeaukaarten, bonnen en codes van VVVFAQ's over bestellen en betalen van cadeaukaarten, bonnen en codes van VVV

Heb je een vraag over de levertijd, betaalmogelijkheden, je factuur, etc.?

FAQ's over zakelijke cadeaukaarten, bonnen en codes van VVVFAQ's over zakelijke cadeaukaarten, bonnen en codes van VVV

Heb je als bedrijf of reseller een vraag of wil je de VVV Cadeaukaart accepteren?

Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Vul hiervoor onderstaand formulier in. Je kunt binnen vijf werkdagen reactie verwachten!

Wil je advies ontvangen over een zakelijke bestelling?

Onze salesmanagers helpen je graag met een vrijblijvend advies over jullie zakelijk cadeau!

Telefonisch of per post iets vragen aan klantenservice?

Papendorpseweg 99
3528 BJ UTRECHT
Telefoonnummer: 030 - 307 41 00

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur!