Cadeaukaarten kopen zakelijk? - VVV Cadeaukaarten
VVV Cadeaukaarten - Zakelijk - Koop de VVV Cadeaukaart als limited kerstcadeau edition

Zakelijk het beste kerstcadeau van Nederland

Dit jaar is de VVV Cadeaukaart er in een limited edition: de VVV Kerst Cadeaukaart. Een feestelijke cadeaukaart in een chique kleur met gouden details. Wees er snel bij voor de speciale kerstcadeau edition.

Wat wil je doen?

De leukste cadeaumomenten zakelijk

Een geschikt zakelijk cadeau zoeken? VVV Cadeaukaarten heeft hieronder de leukste zakelijke cadeaumomenten op een rijtje gezet:

 

 

Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Vraag het onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer en Hana Kuepers want zij helpen je graag. 

Wat zakelijke klanten zeggen over de VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaarten - Zakelijk - Testimonial Gemeente Rijssen-Holten
VVV Cadeaukaarten - Zakelijk - Testimonial Mantelzorgcentrum
VVV Cadeaukaarten - Zakelijk - Testimonial Zorggroep Amsterdam Oost

VVV Cadeaukaarten zakelijk kopen?

Cadeaubonnen bestellen zakelijk? VVV bonnen worden vaak zakelijk besteld om als kerstpakket, kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk aan personeel of medewerkers te geven. Maar de VVV Cadeaukaart of VVV Dinercheque wordt ook vaak als verjaardagscadeau gegeven. Als je een cadeaubon zakelijk wilt kopen dan kan dit gewoon heel simpel in onze webshop. Je hebt de mogelijkheid om een verpakking erbij te kiezen en een persoonlijk kaartje toe te voegen. Wil je het kerstpakket, kerstgeschenk of verjaardagscadeau personaliseren?

Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een volledige persoonlijke VVV Cadeaukaart met eigen foto. Het is ook mogelijk om alleen de verpakking in eigen huisstijl te ontwerpen. Voor een eigen ontwerp van de verpakking als de VVV Cadeaukaart kan je contact opnemen met onze sales managers. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden. 

.