Heb je persoonlijk advies van VVV nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig over het zakelijk cadeau voor je collega's en/of zakenrelaties? Ons Sales team adviseert je met plezier over de cadeaukaarten van VVV. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. Wij helpen je graag!

Persoonlijk advies via het contactformulier

Persoonlijk advies van onze salesmanagers

Heb je persoonlijk advies van VVV nodig? Onze salesmanagers helpen je graag met een vrijblijvend advies. Dit kan je doen door het contactformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030- 712 50 98.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk hieronder de contactgegevens.

Salesmanager Regio Zuid

Roland Keijzer

Tel: 06-51 72 34 50

rolandkeijzer@vvvnederland.nl

 

Salesmanager Regio Noord

Ina Miché

Tel: 06-83 24 59 24

inamiche@vvvnederland.nl

 

Neem contact op over maatwerk

Een cadeau op maat maakt het nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je de cadeaukaart in eigen huisstijl laten ontwerpen en/of wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer, Hana Kuepers of Robert Bernaert naar de mogelijkheden en wij creëren jullie cadeau op maat!

(Kerst)cadeau op maat

Een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030 - 307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk de contactgegevens hieronder: