Geef een VVV Cadeaukaart als eindejaarsgeschenk - VVV Cadeaukaarten

Geef een cadeau van VVV als eindejaarsgeschenk

Ben je op zoek naar hét eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers of relaties? Kies dan voor een VVV Cadeaukaart. De VVV Cadeaukaart is het cadeau waar alle collega's blij van worden.

Bovendien valt de VVV Cadeaukaart als eindejaarsgeschenk onder de Werkkostenregeling (WKR)

Welk cadeau van VVV geef jij als eindejaarsgeschenk?

Werkkostenregeling (WKR) eindejaarsgeschenk

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 1,2% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

Personaliseren en maatwerkmogelijkheden

Een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je daar een hartverwarmende boodschap aan toevoegen of zelf een verpakking ontwerpen? Of wil je graag cadeaubonnen inzetten als incentive of loyalty-programma? Kies dan voor maatwerk! 

Van VVV kun je altijd professionele service en advies verwachten. We denken met je mee en vinden samen de beste oplossing voor jouw zakelijke doel. Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak met onze salesmanagers voor persoonlijk advies.

Op zoek naar een Kerstpakket of eindejaarsgeschenk?

Op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor personeel? Geef een cadeaukaart als kerstpakket! Met een cadeaukaart als kerstpakket, eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk geef je een wereld aan mogelijkheden. Laat je medewerkers of personeel zelf een cadeau uitzoeken. Met een VVV Cadeaukaart als kerstpakket kan dat. Waarom een traditioneel kerstpakket geven waar niemand blij mee is terwijl je ook een cadeaubon als kerstpakket kan geven.

Een kerstpakket uitzoeken voor je medewerkers kan een tijdrovende klus zijn. Je wilt natuurlijk een kerstpakket geven waar iedereen blij van wordt en dat is best lastig. Als je een cadeaukaart geeft dan kan iedereen zelf kiezen wat het kerstpakket wordt. Zij blij, jij blij. Dus bestel je vvv bonnen zakelijk in onze webshop en geef iedereen een kerstapkket naar eigen keuze.