Verzendinformatie VVV Cadeaukaarten

Hoe worden VVV Cadeaukaarten verzonden?

Alle VVV Cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een track & trace. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld en betaald is dezelfde dag aan PostNL aangeboden.

Let op! Wees voorbereid en bestel op tijd.

Wat zijn de verzendkosten voor pakketpost?

Versturen naar... Aantal cadeaukaarten Kosten pakketpost
(Binnen) Nederland 1 á 2   €3,95
(Binnen) Nederland Vanaf 3  €7,45
België Vaste prijs  €16,50
Duitsland Vaste prijs  €22,50

Wees voorbereid en bestel op tijd

Het kan in deze extreem drukke tijd gebeuren dat een klein deel van de pakketten niet zoals ontvangers gewend zijn direct verzonden en de volgende dag bezorgd kunnen worden. Daarom vragen we aan jullie hier rekening mee te houden en ruim van te voren te bestellen.

Overige verzendinformatie

  • Alle pakketten worden verzonden met handtekening voor ontvangst. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om voor het pakket te tekenen.
  • Ben je niet thuis als we je pakket komen bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Bekijk dan op de website PostNL wat je kunt doen.
  • De verzendoptie van €3,95 verschijnt alleen als je minder dan 3 cadeaukaarten bestelt.
  • Heb je een bestelbedrag van € 5000-, of hoger? Dan zijn de verzendkosten gratis.
  • Bij bestellingen met een orderwaarde vanaf €60,- worden de cadeaukaarten uit veiligheid geblokkeerd verzonden. De procedure voor het activeren versturen wij naar het e-mailadres dat is opgegeven in het bestelproces. De ontvanger van de activatiemail dient de kaarten vóór gebruik eerst te activeren.
  • Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld en betaald = dezelfde dag aan PostNL aangeboden. PostNL bezorgt van maandag tot en met zaterdag in de meeste gevallen binnen 24 uur. Helaas kunnen wij geen garanties afgeven over de levertijd van de bestelling.