Nieuws over de VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart verkozen tot dé Multi Keuze Cadeaukaart van 2024!

De VVV Cadeaukaart is door de consument uitgeroepen tot dé Multi Keuze Cadeaukaart van 2024! We zijn trots en ontzettend blij met deze erkenning. Lees meer over de Giftcard van het Jaar verkiezing 2024.

VVV Cadeaukaart wint 2 awards tijdens de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2023

Trots en blijdschap! De VVV Cadeaukaart is namelijk verkozen tot dé Multi Keuzecadeaukaart en 'Overall Favoriet' van 2023. Met trots dragen we vanaf nu de titel 'Giftcard van het Jaar 2023. Lees meer

VVV Cadeaukaart voorzien van het FSC® keurmerk

Wij vinden aandacht voor milieu erg belangrijk en zijn blij dat we nu met een cadeaukaart van karton kunnen gaan werken. Lees meer over deze verandering.

Geldigheidsduur van de VVV Cadeaukaart

 

Op 20 november 2021 is door het ANP een onjuiste geldigheidsduur van de VVV Cadeaukaart gecommuniceerd. Lees meer over wat dit betekent.

VVV Cadeaukaarten viert 20 miljoenste verzilvering 

De VVV Cadeaukaart is 2022 ruim 20 miljoen keer verzilverd. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Lees meer over deze mijlpaal!

VVV Cadeaukaarten vernieuwt het assortiment 

VVV Cadeaukaarten lanceert twee nieuwe themakaarten: de VVV Shop & Chill Cadeaukaart en VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Deze cadeaukaarten vervangen de VVV Lekkerweg en VVV Dinercheque.