Betaalmogelijkheden - VVV Cadeaukaarten

Betaalmogelijkheden

IDEAL

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Vooruitbetaling

Bij bestellen met vooruitbetaling wordt er na het plaatsen van een order gelijk een factuur gestuurd naar het opgegeven emailadres. Na ontvangst van de factuurbetaling wordt de levering verstuurd. Het totaalbedrag van de factuur kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL27 RABO 0132 0943 63, t.n.v. VVV Cards B.V. en o.v.v. je factuurnummer.

Op rekening

Wil je op rekening bestellen met een factuur achteraf? Neem dan contact op met onze sales (sales@vvvcadeaukaarten.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

VVV Cadeaukaart (VVV Giftcard/VVV Online Cadeaucode)

Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode). Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart of VVV Giftcard. Vervolgens dien je het 19-cijferige kaartnummer (of online cadeaucode) en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt, danwel in de e-mail van de online cadeaucode) in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode)? Dan kan je met iDEAL het resterende bedrag bijbetalen. 

Betalen met een Creditcard is niet mogelijk

Helaas is het niet mogelijk om cadeaukaarten met een creditcard te betalen. De reden dat dit niet mogelijk is, heeft te maken met het feit dat een creditcard betaling tot 30 dagen na aankoop kan worden ingetrokken.