Betaalmogelijkheden

Betaal via IDEAL

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Bankoverschrijving

Bij bestellen met bankoverschrijving wordt er na het plaatsen van een order gelijk een factuur gestuurd naar het opgegeven emailadres. Na ontvangst van de factuurbetaling wordt de levering de volgende werkdag verstuurd. Het totaalbedrag van de factuur kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL27 RABO 0132 0943 63, t.n.v. VVV Cards B.V. en o.v.v. je factuurnummer.

Op rekening

Als zakelijke klant heb je bij ons de mogelijkheid om te bestellen met een factuur achteraf. Om op rekening geleverd te krijgen, dient eerst aan een aantal voorwaarden voldaan te worden. Wij zullen een kredietcontrole laten uitvoeren bij onze kredietverzekeraar. 

Mocht u al een bestaand account hebben en reeds betalingen aan ons hebben verricht, dan is dat voldoende als legitimatie van het IBAN nummer en kan "op rekening" bestellen direct worden aangevraagd. Wil je als bedrijf op rekening bestellen? Laat je gegevens achter via dit formulier.

Betalen met de VVV Cadeaukaart (VVV Giftcard/VVV Online Cadeaucode)

Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode). Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart of VVV Giftcard. Vervolgens dien je het 19-cijferige kaartnummer (of online cadeaucode) en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt, danwel in de e-mail van de online cadeaucode) in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode)? Dan kan je met iDEAL het resterende bedrag bijbetalen. 

Opmerking: Je kunt afrekenen met je VVV Cadeaukaart/Online cadeaucode tot een maximum van € 50,- aan cadeaukaart tegoed. Als het tegoed op de kaart minder is dan het aankoopbedrag of de wettelijke limiet van € 50,- overschrijdt dan kun je het resterende bedrag met iDeal voldoen.

Betalen met een Creditcard is niet mogelijk

Helaas is het nog niet mogelijk om cadeaukaarten met een creditcard te betalen. Dit heeft te maken met het feit dat een betaling met creditcard tot 30 dagen na aankoop kan worden ingetrokken.