Direct naar hoofdinhoud

The Park - Inspired by Erik van Loo

The Park restaurant heeft een eigentijds design, een sfeervolle aperitiefbar, Cigar Lounge, Private Dining en een prachtige veranda naar de stadstuin en het terras. Op de kaart staan onder andere signatuur gerechten van Erik van Loo. De patron-cuisinier van het met 2 Michelin sterren bekroonde restaurant Parkheuvel is ‘supervising chef’  van The Park. Samen met chef kok Richard de Vries creëert hij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist.

In september 2014 won The Park de Rotterdamse Gouden Pollepel. Het Algemeen Dagblad schreef over The Park: ‘Een restaurant dat op alle details scoort en er voor zorgt dat Rotterdam zich kan scharen in het rijtje wereldsteden waar het voor locals wel gebruikelijk is om in een hotel-restaurant van kaliber te eten.’ 

The Park - Inspired by Erik van Loo

The Park - Inspired by Erik van Loo
The Park - Inspired by Erik van Loo
Footer Usps
Footer Usps