Word acceptant
van de VVV Cadeaukaart


Laat de VVV Cadeaukaart voor je werken!

Meer omzet: 71% besteedt meer dan de kaartwaardeMeer omzet: 71% besteedt meer dan de kaartwaarde

Meer omzet

71% besteedt meer dan de kaartwaarde

Krijg meer bekendheid: 13% komt in een nieuwe winkelKrijg meer bekendheid: 13% komt in een nieuwe winkel

Krijg meer bekendheid

13% komt in een nieuwe winkel

Meer omzet: 71% besteedt meer dan de kaartwaardeMeer omzet: 71% besteedt meer dan de kaartwaarde

Bereik meer klanten

Ruim 3.000.000 nieuwe, potentiële klanten


De VVV Cadeaukaart in vogelvlucht

De VVV Cadeaukaart werkt voor jou als acceptant. Wist je bijvoorbeeld dat 99% van de Nederlanders bekend is met de VVV Cadeaukaart? 

Met jaarlijks 30 miljoen websitebezoekers, ruim 5 miljoen verzilveringen en mooie samenwerkingen met internationale en lokale partners zijn wij trots op deze mooie resultaten.

Laat de VVV Cadeaukaart ook voor jou werken en word acceptant.

De voordelen als acceptant op een rij

 • Voor alle branches (Van warenhuis tot fashion thuis, van speelgoed tot pretpark en van kookboek tot restaurantbezoek)
 • Meer klanten
 • Meer zichtbaarheid
 • Klanten betalen meer dan op de cadeaukaart staat
 • Eenvoudig te koppelen aan je betaalsysteem

Dit alles voor een eenmalige betaling van slechts €49,95!

We introduceren 2 nieuwe thema cadeaukaarten

VVV Shop & Chill Cadeaukaart en VVV Lekker & Weg Cadeaukaart voor acceptanten

Als acceptant van de VVV Cadeaukaart zal je binnenkort ook automatisch onze nieuwe thema cadeaukaarten accepteren: de VVV Shop & Chill Cadeaukaart speciaal voor jongeren en de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart voor belevenissen. Deze cadeaukaarten bieden alle voordelen van de VVV Cadeaukaart, maar maken het geven net even persoonlijker.

Wat moet je hiervoor doen? Helemaal niks, wij regelen dit voor je.

VVV Shop & Chill Cadeaukaart en VVV Lekker & Weg Cadeaukaart voor acceptantenVVV Shop & Chill Cadeaukaart en VVV Lekker & Weg Cadeaukaart voor acceptanten

Acceptanten reviews over de VVV Cadeaukaart

 

Nikie | Koffiegeluk.nl
Eigenaar

"3 jaar geleden zijn wij gestart met onze webshop Koffiegeluk.nl. Om meer naamsbekendheid te krijgen zijn wij met VVV Cadeaukaarten in zee gegaan. Hierdoor werden wij meteen landelijk zichtbaar. Het aantal bestellingen is mede dankzij VVV Cadeaukaarten gestegen. Wat wij ook als prettig ervaren, is het persoonlijke karakter en ze staan altijd open voor een leuke actie. Ook gaan ze met de tijd mee en zijn ze actief op social media en delen posts meteen door. Voor ons is deze partij dus een fijne partner om mee samen te werken."

Ferinho | Zalando
B2B Sales & Account Manager

“Wij bij Zalando zijn erg blij met de VVV Cadeaukaart. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om doelgroepen te bereiken waar wij normaliter meer moeite mee hadden. Door de jaren heen zijn op deze manier veel mensen vertrouwd geraakt met ons merk. We zijn er dan ook van overtuigd dat een samenwerking tussen VVV en Zalando in de toekomst altijd van groot belang zal blijven voor ons.”

Jaimy Smit | Shoeby
Marketing Projectmanager

"Wij (Shoeby) hebben al een jarenlange fijne samenwerking met de VVV cadeaukaart. VVV is altijd een gewaardeerde cadeaukaart geweest voor onze klanten en dat is na al deze jaren nog steeds zo. Ook de samenwerking met VVV verloopt altijd optimaal, super persoonlijk en dat is ook een waarde welke erg bij ons past". 

EP:Beerepoot
Directie

"Wij, EP:Beerepoot, hebben een positieve ervaring met het accepteren van de VVV Cadeaukaart. Het komt vrijwel niet voor dat mensen enkel hun vvv kaart besteden, ze kopen vrijwel altijd iets wat duurder is en vullen dat dan aan met gewoon geld. Bovendien levert de samenwerking ons meer nieuwe klanten op. Mensen zoeken op wat ze allemaal kunnen met de kaart en als wij dan naar voren komen dan is dat zeker reden voor mensen om ons te bezoeken."

Meld je als acceptant aan in vijf eenvoudige stappen

Je basisgegevens

Je bedrijfsgegevens

Koppel je betaalsysteem

Promotiedetails voor onze besteedzoeker

Controleren en versturen

Je aanvraag wordt verwerkt


Goed om bij de hand te houden bij het aanmelden als acceptant

 • BTW nummer
 • KVK nummer
 • IBAN nummer
 • De gegevens van je betaalsysteem:
  • bij een kassasysteem de aansluitcode en leverancier
  • bij een Payment Service Provider de naam en het ID van de PSP
 • Logo in JPEG of PNG (max. 10 MB)


Ook handig om te weten als acceptant

Via het aanmeldproces meld je je aan als acceptant van een van onze cadeaukaarten. Dit kan zijn voor de VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque of de VVV Lekkerweg. De VVV Cadeaukaart is te besteden aan een dagje (online) shoppen, uit eten en een dagje of nachtje weg, dus je kunt je altijd aanmelden als acceptant van dé VVV Cadeaukaart! De VVV Dinercheque is specifiek gericht op uit eten en de VVV Lekkerweg op dagjes en nachtjes weg. Meld je je aan voor de VVV Dinercheque of VVV Lekkerweg? Dan maken we meteen ook de koppeling voor de VVV Cadeaukaart in orde.

Als acceptant van de VVV Cadeaukaart betaal je slechts 10% provisie. Stel dat een klant met een cadeaukaart van € 25,- een aankoop doet van € 60,-, dan betaal je 10% provisie over de waarde van de cadeaukaart en dat is € 2,50. Voor de VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg geldt een provisie van 15%.

In het geval van een fysieke locatie, denk aan een fysieke winkel of een restaurant, kun je kiezen tussen verschillende betaalsystemen, namelijk een webterminal, de Scan'r App en een Kassasysteem. Heb je een webshop dan wordt jullie Payment Service Provider gebruikt.

Als je acceptant wilt worden van een van onze cadeaukaarten, dan betaal je eenmalig aansluitkosten van € 49,95. Na deze eenmalige betaling kan je onbeperkt genieten van alle voordelen van het acceptant zijn van een van onze cadeaukaarten, denk aan het verhogen van je omzet, het krijgen van meer bekendheid, het bereiken van meer klanten en nog veel meer!

Met enkel een webshop kan je je ook zeker aanmelden als acceptant van de VVV Cadeaukaart. De VVV Cadeaukaart is na aanmelding dan te besteden in jullie webshop!