Voordelen voor jou als acceptant
van VVV Cadeaukaarten

Zet jouw bedrijf in bloei

Met de lente eindelijk in zicht, de temperaturen die stijgen en de zon die langer schijnt, is het tijd om jouw bedrijf in bloei te zetten!
Hoe kun je dit beter doen, dan door de VVV Cadeaukaart te accepteren als betaalmiddel?

Deze cadeaukaart is al jarenlang populair onder Nederlanders en biedt talloze voordelen voor ondernemers.
Wij bij Zalando zijn erg blij met de VVV Cadeaukaart. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om doelgroepen te bereiken waar wij normaliter meer moeite mee hadden. Door de jaren heen zijn op deze manier veel mensen vertrouwd geraakt met ons merk. We zijn er dan ook van overtuigd dat een samenwerking tussen VVV en Zalando in de toekomst altijd van groot belang zal blijven bij ons,” aldus Ferindo, B2B Sales & Account Manager bij Zalando.

Met de VVV Cadeaukaart kunnen klanten jouw bedrijf leren kennen en ervaren, terwijl ze er tegelijkertijd een leuk cadeau voor uitzoeken.
Het vergroot ook de zichtbaarheid van jouw bedrijf. En dat is nog niet alles. Het accepteren van de VVV Cadeaukaart biedt nog veel meer voordelen voor jouw bedrijf, zoals het aantrekken van nieuwe klanten en het stimuleren van terugkerende klanten. Bovendien kan het accepteren van de VVV Cadeaukaart leiden tot een hogere omzet en meer winst.

Laat deze groeikansen voor jouw bedrijf niet liggen. Zet de volgende stap en accepteer de VVV Cadeaukaart vandaag nog!

 

Nieuwe klanten aantrekken 

Vind jij het moeilijk je te onderscheiden van de rest? Vraag jij je weleens af waarom de ene klant wel jouw winkel of webshop bezoekt en de andere niet?

Het accepteren van de VVV Cadeaukaart is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken. Deze cadeaukaart is dé favoriet onder de cadeaukaarten. Mensen zijn op zoek naar plaatsen om deze te besteden. Hoe vaak hoor ik niet in de winkel: “Accepteert u ook de VVV Cadeaukaart?” Zonde als je deze klant misloopt. Door het accepteren van de VVV Cadeaukaart trekt jouw bedrijf nieuwe klanten aan, die anders niet bij jouw bedrijf zouden kopen.

Meer zichtbaarheid

Opvallen tussen de wirwar van (web)winkels? En ben je klaar met het plaatsen van dure advertenties?

Door de VVV Cadeaukaart te accepteren, krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid onder potentiële klanten. Wij plaatsen namelijk jouw logo op onze website, zodat klanten in één oogopslag kunnen zien waar ze de cadeaukaart kunnen besteden. Op deze manier komen veel potentiële klanten met jouw bedrijf in contact en wordt jouw bereik vergroot. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten.

Terugkerende klanten

Je kent het wel, die vriendelijke verkoopster of die attente serveerster. Dat is waarom je nog een keertje terugkomt. Uiteraard speelt de kwaliteit ook mee, maar vooral dat persoonlijke contact is belangrijk. Is een ervaring goed, dan komt de klant terug. Wanneer klanten jouw bedrijf bezoeken met een VVV Cadeaukaart, is de kans groot dat ze terugkeren. Dit kan leiden tot trouwe klanten die jouw bedrijf regelmatig bezoeken. Bovendien kan het accepteren van de VVV Cadeaukaart een manier zijn om jouw klantenkring uit te breiden en een loyale klantenbasis op te bouwen.

Meer omzet

Last but not least, het accepteren van de VVV Cadeaukaart leidt vaak tot meer omzet. Geeft een klant zijn cadeaukaart bij jouw bedrijf uit, dan is de kans groot dat ze ook extra producten of diensten kopen. Speel hier handig op in. 

Is jouw bedrijf al klaar om de VVV Cadeaukaart te accepteren?

Als je naar bovenstaande kijkt, zeker de moeite waard om te overwegen. Het accepteren van de VVV Cadeaukaart kan leiden tot nieuwe klanten, meer zichtbaarheid, terugkerende klanten en uiteindelijk meer omzet voor jouw bedrijf. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, het accepteren van de VVV Cadeaukaart is een slimme zet. Er is niets beter dan tevreden klanten en een groeiend bedrijf!
Ontdek hoe je kunt profiteren van de VVV Cadeaukaart en vergroot jouw succes als ondernemer!

Laat de VVV Cadeaukaart voor je werken!

 

Word acceptant van de VVV Cadeaukaart.