Geef de VVV Cadeaukaart als speciaal kerstcadeau

Koop de VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Het kerstcadeau waar het hele bedrijf blij van wordt

Welk kerstcadeau geef jij je medewerkers?

Geef dit jaar als kerstcadeau onze vernieuwde VVV Kerst Cadeaukaart. Deze cadeaukaart heeft dezelfde voordelen als de gebruikelijke VVV Cadeaukaart maar dan met een zeer mooi en fraai afgewerkt gouden logo en glitters. Hierdoor is de VVV Kerst Cadeaukaart uitstekend geschikt als kerstcadeau voor je medewerkers of relaties!

De voordelen van de VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot het populairste kerstcadeau van Nederland. Maar de VVV Cadeaukaart heeft nog veel meer voordelen, namelijk:

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Geschikt voor ieder budget, van €10,- tot €150,-
  • Het saldo is in delen te besteden
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie (onder toezicht DNB & AFM) 
  • De VVV Cadeaukaart valt als eindejaarsgeschenk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Werkkostenregeling (WKR) kerstcadeau

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 3% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

Laat je medewerkers zelf een kerstcadeau kiezen

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstcadeau zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Echter, er is een cadeau waarmee je alle medewerkers echt blij maakt: dé VVV Cadeaukaart.

Met de VVV Cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV Cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

Waar je voorheen alleen kon zoeken op webwinkelnaam kun je nu ook zoeken in het uitgebreide assortiment van de betreffende webwinkels met de nieuwe VVV Cadeauzoeker.

Geef je liever een digitale cadeaucode als kerstcadeau?

Het is makkelijk, snel en veilig om je kerstcadeau online te kopen en te geven met de VVV Online Cadeaucode. Zo heb je 24/7 een cadeau binnen handbereik dat binnen 1 uur in de mailbox van de geadresseerde verschijnt. Tevens heb je met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod. Hieronder nog even alle voordelen van de VVV Online Cadeaucode op een rij:

  • Het 24/7 online only cadeau
  • Met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod
  • Van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
  • Onbeperkt geldig

Nu te koop in onze webshop de vernieuwde VVV Kerst Cadeaukaart

Gouden glitter kaart Gouden glitter kaart

Deze vernieuwde VVV Kerst Cadeaukaart heeft dezelfde voordelen als de gebruikelijke VVV Cadeaukaart maar dan met een zeer mooi en fraai afgewerkt gouden logo en glitters. Hierdoor is de VVV Kerst Cadeaukaart uitstekend geschikt voor in het kerstpakket. 

Wil je het helemaal in stijl? Dan laat je de VVV Cadeaukaart met cadeauverpakking in jullie eigen huisstijl ontwerpen.

Ontdek de kerstcadeau mogelijkheden en neem contact op

Een gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart met een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 030 –307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers. 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
inamiche@vvvnederland.nl rolandkeijzer@vvvnederland.nl
   

Ook vind je meer informatie, zoals onze staffelprijzen, terug in onze brochure!