VVV Cadeaukaart als speciale kersteditie

Koop de VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Het kerstcadeau waar het hele bedrijf blij van wordt

Laat je medewerkers zelf een kerstcadeau kiezen

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstcadeau zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Echter, er is een cadeau waarmee je alle medewerkers echt blij maakt: dé VVV Cadeaukaart.

Met de VVV cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.


De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau:

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland. Maar de VVV Cadeaukaart heeft meer:

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden
  • De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig (zolang er saldo op de kaart staat)
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie

Werkkostenregeling (WKR) kerstcadeau

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 1,2% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. 

Kerstcadeau in eigen huisstijl

Een gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart met een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 030 –307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers. 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
inamiche@vvvnederland.nl rolandkeijzer@vvvnederland.nl