VVV Cadeaukaart als groots kerstcadeau in eigen huisstijl - VVV Cadeaukaarten

VVV Cadeaukaart als groots kerstcadeau limited edition

Laat je medewerkers deze kerst zelf een kerstcadeau kiezen!

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstcadeau zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Echter, er is een cadeau waarmee je alle medewerkers echt blij maakt: dé VVV Cadeaukaart.

Met de VVV cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland. Maar de VVV Cadeaukaart heeft meer:

 

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden
  • De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig (zolang er saldo op de kaart staat)
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie

Werkkostenregeling (WKR) kerstcadeau

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 1,2% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. 

Koop de VVV Cadeaukaart als limited kerstcadeau edition

Dit jaar is de VVV Cadeaukaart er in een limited edition: de VVV Kerst Cadeaukaart. Een feestelijke cadeaukaart in een chique kleur met gouden details.

Wees er snel bij voor de door ons ontworpen limited kerstcadeau edition.

Persoonlijk advies salesmanager bij een kerstcadeau in eigen huisstijl

Overweeg je cadeaukaarten van VVV te geven als (kerst)geschenk of als cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Of wil je graag cadeaukaarten inzetten als incentive of loyalty-programma?

Onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer en Hana Kuepers helpen je graag. 

(Kerst)cadeau in eigen huisstijl

Een gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart met een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier op de pagina 'Persoonlijk advies' in te vullen of te bellen naar 0343–74 59 58. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk de contactgegevens hieronder: 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
E-mail: inamiche@vvvnederland.nl E-mail: rolandkeijzer@vvvnederland.nl