VVV Giftbox

VVV Giftbox is dé cadeaukaartenservice van VVV

Altijd een passend cadeau binnen handbereik

VVV Giftbox, altijd een passend cadeau

Met de VVV Giftbox kun je zelf de cadeaukaarten van VVV opwaarderen. Je bepaalt zelf de waarde en de kaart is direct te gebruiken als cadeau, relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk.

Met je eigen VVV Giftbox, heb je altijd een passend cadeau binnen handbereik.

Waar bestaat de VVV Giftbox uit?

De VVV Giftbox kan bestaan uit zowel de VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque als de VVV Lekkerweg.

Dit in overleg met onze salesmanagers. De meegeleverde box met kaarten zijn gratis. Deze kaarten hebben geen waarde en dienen voor gebruik eerst opgewaardeerd te worden. Opwaarderen gaat gemakkelijk en veilig online.

Waar vraag ik de VVV Giftbox aan?

Vraag nu je eigen VVV Giftbox aan door het formulier op deze pagina in te vullen.

De VVV Giftbox wordt d.m.v. een overeenkomst afgesloten. De VVV Giftbox incl. de cadeaukaarten en omslag van VVV zijn gratis. De aansluitkosten zijn éénmalig € 49,95 waarmee de verzendkosten komen te vervallen. De betaling wordt via een incasso of factuur binnen 7 dagen verwerkt.

Koop de VVV Giftbox


Snel een cadeaukaart kunnen pakken om aan die jarige collega te geven? Of snel een VVV bon nodig om aan een medewerker te geven die 25 jaar in dienst is? Met de VVV Giftbox is het mogelijk om altijd een VVV Cadeaukaart of VVV Dinercheque snel te kunnen pakken en op te waarderen. Je kan zelf kiezen welke VVV bonnen je in je VVV Giftbox wilt hebben. De meegeleverde VVV kaarten in de VVV Giftbox zijn leeg en hebben geen waarde. Ze dienen voor gebruik eerst opgewaardeerd te worden. Opwaarderen kan eenvoudig online gedaan worden. Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden om de VVV Giftbox met VVV Cadeaukaarten en VVV Dinercheque ook op jouw kantoor te kunnen hebben.