VVV Giftbox

Wat is de VVV Giftbox?

Met de VVV Giftbox bestel je een eigen voorraad VVV Cadeaukaarten die je zelf eenvoudig en op elk gewenst moment kunt opwaarderen. Handig, toch?

Je bepaalt zelf de waarde en de kaart is direct te gebruiken als cadeau! Standaard zitten er 60 cadeaukaarten in de VVV Giftbox, maar mocht je direct al meer cadeaukaarten willen, dan kan dat natuurlijk ook.

De VVV Giftbox bestaat uit de VVV Cadeaukaart thema-omslagen als Bedankt en Gefeliciteerd. Ook is een combinatie mogelijk met de nieuwe VVV Lekker & Weg Cadeaukaart gericht op eten en uitjes, en de VVV Shop & Chill Cadeaukaart gericht op jongeren.

Wat is het voordeel van de VVV Giftbox?

Met de VVV Giftbox heb je op elk gewenst moment een cadeaukaart binnen handbereik die je met een bedrag naar keuze kan opwaarderen. Deze zijn direct te besteden en de betaling kan achteraf doormiddel van een machtiging gedaan worden. De VVV Giftbox is ideaal voor een jarige medewerker of als relatiegeschenk. 

Interesse in de VVV Giftbox?

Vul het formulier op deze pagina in of neem voor meer informatie contact op met onze salesmanagers via sales@vvvcadeaukaarten.nl

Vervolgens maken wij:

  • een overeenkomst voor je op met de ontvangen gegevens;
  • een account voor je aan zodat je zelf de ontvangen cadeaukaarten kunt opwaarderen;
  • de VVV Giftbox compleet en sturen we 'm kosteloos naar je toe.

Meld je nu aan voor dé cadeaukaartservice van Nederland!

VVV Giftbox direct aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.