VVV Giftbox, altijd een passend cadeau

VVV Giftbox nu tijdelijk GRATIS zonder aansluitkosten

Zo heb je altijd een passend cadeau binnen handbereik

VVV Giftbox, altijd een passend cadeau

Iemand jarig of een incentive nodig? Met je eigen VVV Giftbox heb je altijd een passend cadeau binnen handbereik. Vraag je nu de VVV Giftbox aan vóór 1 mei 2021, dan betaal je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €49,95.

Tevens sturen wij de gevulde VVV Giftbox kosteloos naar je toe.

Hoe werkt de VVV Giftbox actie?

Vul het actieformulier op deze pagina in vóór 1 mei 2021 en je hoeft tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €49,95 te betalen. Vervolgens maken wij:

  • Een VVV Giftbox overeenkomst voor je op met de ontvangen gegevens 
  • Een account voor je aan zodat je zelf de ontvangen cadeaukaarten kunt opwaarderen
  • De VVV Giftbox compleet en sturen we de VVV Giftbox kosteloos naar je toe

Wat is het voordeel van de VVV Giftbox?

Het voordeel is dat je met de VVV Giftbox op elk gewenst zakelijk cadeaumoment je altijd een cadeaukaart van VVV binnen handbereik hebt en zelf kan opwaarderen. Deze zijn direct te besteden en de betaling is achteraf op rekening. De VVV Giftbox kan bestaan uit de VVV Cadeaukaart met de VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg

Vul het VVV Giftbox actieformulier in

De VVV Giftbox kan je vullen in overleg met onze salesmanagers. De meegeleverde box met cadeaukaarten en aansluitkosten zijn nu tijdelijk gratis, dus waar wacht je nog op en vraag de VVV GIftbox aan. 

Koop de VVV Giftbox


Snel een cadeaukaart kunnen pakken om aan die jarige collega te geven? Of snel een VVV bon nodig om aan een medewerker te geven die 25 jaar in dienst is? Met de VVV Giftbox is het mogelijk om altijd een VVV Cadeaukaart of VVV Dinercheque snel te kunnen pakken en op te waarderen. Je kan zelf kiezen welke VVV bonnen je in je VVV Giftbox wilt hebben. De meegeleverde VVV kaarten in de VVV Giftbox zijn leeg en hebben geen waarde. Ze dienen voor gebruik eerst opgewaardeerd te worden. Opwaarderen kan eenvoudig online gedaan worden. Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden om de VVV Giftbox met VVV Cadeaukaarten en VVV Dinercheque ook op jouw kantoor te kunnen hebben.