Het succesvolle
restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de
Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende
prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar
geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96.
Michelin noemde ons restaurant bij de
uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie
koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om
wat er op het bord komt.
Kom het zelf ontdekken: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoen producten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. Onze locatie is ook geschikt voor bruiloften en private dining.