VVV Cadeaukaart uitgeroepen tot dé Multi Keuzecadeaukaart van 2024! 

De VVV Cadeaukaart is door de consument verkozen tot dé Multi Keuzecadeaukaart van 2024. Dat werd op donderdag 10 april 2024 bekend gemaakt tijdens het Giftcard van het Jaar Gala. Met trots dragen we ook dit jaar weer de titel van Multi Keuzecadeaukaart van het jaar 2024. 

Giftcard van het Jaar Verkiezing

In de periode van 26 februari tot en met 22 maart konden consumenten hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. Vorig jaar zijn we met de VVV Cadeaukaart ook al in de prijzen gevallen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we ook dit jaar de titel Multi Keuzecadeaukaart 2024 mogen dragen. 

VVV cadeaukaarten aan het woord 

“Met de VVV Cadeaukaart geef je een persoonlijk cadeau. Door de mogelijkheden van de VVV Cadeaukaart kan de ontvanger namelijk met succes een persoonlijke invulling aan het gegeven cadeaukaarttegoed geven. Dat wordt erg gewaardeerd aan ons product. Als gever kun je het ook nog persoonlijker maken door een persoonlijke boodschap of foto toe te voegen. Daarmee blijft de cadeaukaart een mooie herinnering zelfs als het tegoed agebruikt is. Een cadeau van waarde dus! “ aldus Chantal Vergouw, Brandmanager VVV cadeaukaarten. 

Meer over de Giftcard van het Jaar Verkiezing

De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een verkiezing waarbij consumenten via de website van Giftcardvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een onafhankelijke consumentenverkiezing en een initiatief van Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland.