Verzilveren via
pinterminal stopt

Verzilveren via pinterminal stopt

Bij het accepteren van de VVV Cadeaukaarten is het gebruik van de magneetstrip één van de minst gebruikte verzilvermethodes. In de nabije toekomst stappen wij af van de magneetstrip als verzilvermethode. Dit betekent dat je een andere verzilvermethode moet gaan gebruiken. Graag horen wij van jou welke methode jouw voorkeur heeft. 

Welke verzilvermethodes er allemaal mogelijk zijn? Dat vertellen we je graag op deze pagina. Ook lees je meer over de voor-en nadelen van de alternatieve verzilvermethodes.

Welke verzilvermethodes zijn er?

Omdat het verzilveren van de VVV Cadeaukaarten via de magneetstrip binnenkort stopt, zijn er 3 alternatieve scanmethodes mogelijk.
Je kunt kosteloos overstappen naar één van deze methodes. Het is helemaal aan jou voor welke verzilvermethode je kiest.

1. Kassasysteem

Scan de barcode van de VVV Cadeaukaart via jullie eigen kassasysteem. Dit wordt samen met jullie kassaleverancier ingeregeld. Bij het gebruiken van jullie eigen kassasysteem zijn er geen handmatige administratieve handelingen nodig voor de boeking. Een barcodescanner is niet noodzakelijk.

 

+ Saldo direct zichtbaar

+ Accepteren VVV Online Cadeaucode in toekomst mogelijk

+ Geen handmatige administratieve handelingen nodig voor boekhouding

- Advies aanschaf barcodescanner

2. Webterminal

Scan de barcode van de VVV Cadeaukaart via de webterminal. De webterminal onthoudt het IP adres waar de eerste keer op wordt ingelogd. Je logt in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Via een beveiligde pagina scan je de barcode van de cadeaukaart. Dit is mogelijk met een barcodescanner, maar ook door het kaartnummer handmatig in te voeren.

+ Saldo direct zichtbaar

+ Accepteren VVV Online Cadeaucode in toekomst mogelijk

- Advies aanschaf barcodescanner

- Je moet dagtotalen uitdraaien voor een overzicht van ingenomen kaarten

- webterminal blokkeert wanneer je op een ander IP ander inlogt

3. Scan'r App

Scan de barcode van de VVV Cadeaukaart via de Scan'r App. Download de Scan'r App en log in met jullie eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Je scant de cadeaukaart gemakkelijk via een smartphone of tablet en kunt meerdere devices gebruiken. Met de Scan'r App heb je naast een smartphone of tablet geen extra apparatuur nodig. 

+ Saldo direct zichtbaar

+ Accepteren VVV Online Cadeaucode in toekomst mogelijk

+ Op meerdere devices te gebruiken

+ Je krijgt melding waarom een kaart geweigerd wordt

+ Naast telefoon of tablet geen apparatuur nodig

-  Je moet dagtotalen uitdraaien voor een overzicht van ingenomen kaarten

Hebben jullie al één van deze verzilvermethodes?

Dan kunnen jullie deze gebruiken. Dit kan op twee manieren:

1. Als de verzilvermethode al is gekoppeld met de VVV Cadeaukaart, kun je deze per direct gebruiken in plaats van de pinterminal.

2. Gebruik je één van de verzilvermethodes voor een andere cadeaukaart? Vul dan het formulier in en geef je gebruikersnaam door. Wij regelen de rest!

Kies je verzilvermethode

Kies verzilvermethode