Jouw VVV Shop & Chill Cadeaukaart besteden

VVV Shop & Chill Cadeaukaart besteden

Heb jij een VVV Shop en Chill Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je hebt nu de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen.

  • Van gaming tot pretpark
  • En van fashion tot bioscoop
  • Volledig saldo 3 jaar geldig
  • In delen te besteden

Benieuwd naar het saldo op je cadeaukaart?

Wat wil je doen met je VVV Shop & Chill Cadeaukaart?

VVV Shop & Chill Cadeaukaart bestedingspunten

Of je nu op zoek bent naar een winkel, webshop of een leuk uitje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek waar jij jouw cadeaukaart kunt besteden.

Truien

Telefooncovers

Speelgoed

Headphones

Tassen

Horloges

Bestel je cadeau direct online

VVV Shop & Chill Cadeaukaart Cadeauzoeker

Weet je al wat je wilt bestellen of zoek je inspiratie? Neem dan een kijkje in onze Cadeauzoeker. Hier vind je een groot deel van het productaanbod dat je met jouw cadeaukaart kunt kopen.

Ook handig om te weten

Naast de VVV Shop & Chill Cadeaukaart hebben wij ook andere cadeaukaarten op de markt gebracht, denk aan de VVV Cadeaukaart, VVV Online Cadeaucode, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg. Mocht je een andere cadeaukaart in handen hebben, gebruik de Besteedzoeker en kies de juiste cadeaukaart.

Het volledige saldo op je VVV Shop & Chill Cadeaukaart is drie jaar geldig. Drie jaar na aankoop wordt er jaarlijks € 6,- beheervergoeding in rekening gebracht voor het aanhouden van het saldo. Deze beheervergoeding wordt alleen in rekening gebracht áls er dan nog saldo op de cadeaukaart staat.