Zet alle mantelzorgers
van Nederland in het zonnetje

Geef een hartverwarmend cadeau

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. De dag om de mantelzorgers van Nederland in het zonnetje te zetten. Zij zorgen voor hun omgeving en de mensen die hulp nodig hebben. Ze zijn altijd beschikbaar en bereikbaar. Dat mag gezien én beloond worden.

Bedank onze mantelzorgers met de VVV Cadeaukaart Speciaal voor jou. Nu nóg leuker met een GRATIS bijpassende omslag en cadeauenvelop.

Interesse? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op..

De VVV Cadeaukaart is het perfecte bedankje

Met de VVV Cadeaukaart “Speciaal voor Jou” geef je mantelzorgers hét cadeau dat bij hen past. Een mooie fles wijn, een dagje uit of even tijd voor jezelf in de wellness; met de VVV Cadeaukaart geef je het ze allemaal.

  • Keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal
  • Volledig saldo 3 jaar geldig
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
  • Nu met GRATIS omslag en envelop

Bestel nu met GRATIS omslag en envelop

Meer weten of direct bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Let op: je kunt de gratis omslag en envelop alleen bestellen via het contactformulier. Bestel je de VVV Cadeaukaart Speciaal voor jou direct via de webshop, dan worden de bijpassende omslag en envelop niet automatisch meegeleverd.

Heb je persoonlijk advies nodig bij het mantelzorgcadeau voor jullie mantelzorgers?

Onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer, Hana Kuepers of Robert Bernaert helpen je graag bij het uitkiezen van een mantelzorgcadeau voor jullie medewerkers!

Dit kan zijn voor de VVV Cadeaukaart in jullie eigen huisstijl

Bel 030 - 307 41 54 of mail naar
sales@vvvcadeaukaarten.nl

Maak je bedankje voor de mantelzorg nog persoonlijker met maatwerk

Maak je bedankje voor de mantelzorg nog persoonlijker met maatwerk

Wil je de VVV Cadeaukaart als bedankje voor de mantelzorg nog persoonlijker maken? Wij bieden maatwerk mogelijkheden waardoor het écht jullie cadeaukaart wordt. Laat de VVV Cadeaukaart met omslag ontwerpen:

  • In de eigen huisstijlkleuren
  • Met het eigen bedrijfslogo
  • Met een zelfgekozen afbeelding
  • Met een persoonlijke boodschap 

Laat ons Sales team weten wat je wensen zijn en wij creëren een persoonlijk bedankje voor de mantelzorg en we ontzorgen je graag met onze VVV Bezorgservice van deurmat tot mailbox!