Hét perfecte kerstpakket

Dit zijn dé top 3 kerstpakketten

Personaliseer de VVV CadeaukaartPersonaliseer de VVV Cadeaukaart

1. Ontwerp je eigen VVV Cadeaukaart

Maak je kerstpakket nu extra persoonlijk door je eigen VVV Cadeaukaart te ontwerpen.

Dit doe je eenvoudig in onze webshop. Voeg een afbeelding (met logo) en een korte tekst toe en maak het af met een cadeauverpakking en persoonlijk kaartje. 

Laat je je liever ontzorgen? Of ga je voor volledig Maatwerk? Dan helpen wij je graag. Alles is mogelijk!

Personaliseer de VVV Cadeaukaart

2. Ga voor de gouden look

Speciaal voor de feestdagen is er de VVV Cadeaukaart in een gouden look, de VVV Cadeaukaart Goud Deluxe. Zo geef je je medewerkers een feestelijk kerstpakket waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn!

Kies voor de gouden VVV Cadeaukaart
Kies voor de gouden VVV CadeaukaartKies voor de gouden VVV Cadeaukaart
Ga voor dé VVV cadeaukaartGa voor dé VVV cadeaukaart

3. Ga voor dé VVV Cadeaukaart

Verras je personeel met de favoriete VVV Cadeaukaart, dé breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland. Je geeft je medewerkers met dit kerstpakket de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal.

De VVV Cadeaukaart is dé bedankkaart van Nederland. Echt iets voor jou!

Ga voor dé VVV cadeaukaart

Heb je geen tijd om over het kerstpakket na te denken? Laat je ontzorgen:

Kerstpakket personeel

Je personeel is goud waard en daarom verdienen je werknemers een leuk kerstpakket. Soms kan het lastig zijn om voor het hele team een uniek en persoonlijk kerstpakket te bedenken. Met een cadeaukaart maak je het personeel altijd blij. Met de VVV Cadeaukaart als kerstpakket verras je je werknemers namelijk met een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen!

Kerstpakket met logo

Een persoonlijke afsluiter doe je met een cadeaukaart in jouw huisstijl. Bij VVV Cadeaukaarten kan je je kerstpakketten bedrukken en bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met logo. Je kan direct in onze webshop je eigen VVV Cadeaukaart ontwerpen door een afbeelding (met logo) te uploaden en een korte tekst toe te voegen. Laat je je liever ontzorgen en/of wil je volledig Maatwerk? Wij helpen je graag met jouw kerstpakket! Zo creëer je hét perfecte kerstpakket voor klanten, personeel en relaties.

Duurzaam kerstpakket 

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket voor het personeel? De VVV Cadeaukaart is gemaakt van duurzaam papier. Dat betekent dat ons kwalitatief hoogwaardige papier uit verantwoord beheerde bossen komt. Als trotse Business Angel-partner van de Plastic Soup Foundation bieden we je graag een bewuste keuze voor het bedrijfs kerstcadeau. Zo wordt je witte kerst, wellicht een beetje groener. Daarnaast is de VVV Cadeaukaart ook nog eens bij duurzame acceptanten te besteden.