Kwartaalbeloning

Hét perfecte cadeau voor
je medewerkers

Bedank medewerkers voor het afgelopen kwartaal

Hebben jullie een succesvol kwartaal gedraaid of wil je al jullie medewerkers graag bedanken voor hun tomeloze inzet? Verras collega's en relaties dan met de VVV Cadeaukaart. 

  • De breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland is.
  • Direct op locatie of bij je medewerkers thuisbezorgd.
  • Het saldo is 3 jaar geldig en in delen te besteden.

Geef hét last minute cadeau van zakelijk Nederland

Zelf een cadeau uitkiezen op een moment dat het hem of haar uitkomt. Klinkt goed toch? Met de VVV Online Cadeaucode geef je jouw medewerkers de keuze uit tienduizenden cadeaus bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten..

Bovendien heeft de ontvanger dit digitale cadeau al binnen 1 uur na bestelling in de mailbox zitten. Ideaal, want zo komt jouw beloning altijd op tijd aan bij jouw medewerkers.

Nog meer cadeaus ontdekken? Bekijk dan:

Wat is een kwartaalbeloning? 

Met een kwartaalbeloning bedank je medewerkers, partners of relaties met een klein of groot geschenk. Bijvoorbeeld om te vieren dat het bedrijf een goed kwartaal heeft gedraaid of om collega's of directe partners te bedanken voor een fijne samenwerking. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens een van deze zakelijke geschenken.

4 tips voor het geven van een kwartaalbeloning

Het bedanken voor een leuk en bijzonder kwartaalgeschenk kan een lastige opgave zijn. Want waar maak jij jouw collega, partner of relatie nou echt blij mee? Met deze 4 tips geef jij het ideale geschenk:

1. Voeg een persoonlijke touch toe met een foto;

2. Schrijf een kaartje;

3. Geef een geschenk dat door de brievenbus past;

4. Zorg voor een feestelijke cadeauverpakking.

Bestel jouw kwartaalgeschenk snel en eenvoudig

Snel en gemakkelijk bestellen, meer wil je als organisatie niet toch? Wist je bijvoorbeeld dat je in onze webshop gemakkelijk meerdere (digitale) cadeaukaarten in één keer kunt bestellen? Hoe je dat doet? Wij leggen het je uit:

1. Kies het aantal digitale cadeaukaarten uit en selecteer een waarde.

2. Kies vervolgens een passend thema.

3.  Bestel je een fysieke cadeaukaart? Laat hem dan feestelijk inpakken met een cadeauverpakking.

4. Voeg een persoonlijk bericht toe.

5. Verzend jouw geschenk naar meerdere adressen door gemakkelijk een adressenbestand te uploaden.

Na jouw bestelling ontvang je direct een order- en bestelbevestiging en gaan wij direct aan de slag. Bestel direct jouw VVV Cadeaukaart

Duurzame kwartaalbeloning

Vind jij duurzaamheid net zo belangrijk als wij? Dan is een duurzaam cadeau natuurlijk onmisbaar voor jouw collega's en partners. De VVV Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een duurzaam cadeau. Waarom? 

  • De VVV Cadeaukaart is gemaakt van paperboard in plaats van plastic.
  • De VVV Cadeaukaart is voorzien van het FSC-keurmerk.
  • De VVV Cadeaukaart bespaart op basis van 6 miljoen kaarten meer dan tienduizenden kilogram aan CO2 per jaar.

Dat niet alleen, de VVV Cadeaukaart is ook nog eens duurzaam voor het budget. Al onze producten zijn namelijk fiscaal aftrekbaar, middels de werkkostenregeling. Ideaal, want zo bestel jij de kwartaalbeloning ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs.  

Meer informatie nodig? Onze salesprofessionals helpen je graag verder. Neem contact op

Beloon collega's op een originele manier

Originele cadeaus doen het altijd goed toch? En wat is er nou leuker dan een geschenk met een persoonlijke touch. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart creëer jij zelf hét perfecte zakelijke cadeau voor medewerkers, partners of relaties. Upload een afbeelding (met bedrijfslogo), voeg een persoonlijk bericht toe en maak het af met een persoonlijk kaartje en feestelijke cadeauverpakking.