De VVV Cadeaukaart, hét perfecte paasgeschenk

VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Bestel de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart voor de feestdagen!

Verras medewerkers, vrijwilligers of relaties met een bijzonder paasgeschenk! Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart ontwerp je 'm eenvoudig zelf!

  • Voeg een eigen foto (met logo) en korte tekst toe;
  • Maak het cadeau compleet met een persoonlijk kaartje;
  • Laat 'm verpakken in een cadeau-envelop of luxe fotolijst.
VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.

VVV Cadeaukaart

Geef jouw medewerkers of relaties een paasgeschenk waar je eindeloos veel dingen mee kunt doen. Van parfum tot schoenen en nog véél meer.

De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte paasgeschenkDe VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte paasgeschenk

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je jouw medewerkers de keuze uit eindeloos veel belevenissen. Van een bezoek aan de sauna tot de dierentuin.

VVV Online cadeaucode als perfect last minute paasgeschenk.VVV Online cadeaucode als perfect last minute paasgeschenk.

VVV Online Cadeaucode

Last minute paasgeschenk nodig? Zoek dan niet verder want met de VVV Online Cadeaucode heb je het paasgeschenk binnen een uur in je mailbox!

Bestel jouw paasgeschenk in 4 eenvoudige stappen

VVV Cadeaukaart bestellen.VVV Cadeaukaart bestellen.

1. Kies een VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

2. Kies waarde en aantal

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

3. Voeg een persoonlijk bericht toe

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

4. Laat het inpakken

Met de VVV Cadeaukaart geef je jouw medewerkers zélf de keuze

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje winkelen of online shoppen

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een drankje of een hapje

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje uit of nachtje weg

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Gezellig avondje uit of een wellness

Benieuwd naar nog meer paasgeschenken? Bekijk dan:

 

Meer over paasgeschenken

Originele paasgeschenken

Met een origineel paasgeschenk laat jij een blijvende herinnering achter bij jouw medewerkers, klanten of zakelijke relaties. Zo vergroot je niet alleen het werkplezier, maar uit je ook nog eens je waardering als dank voor een fijne samenwerking.  
 
De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is een perfect voorbeeld van een origineel paasgeschenk. Deze belevenis cadeaukaart geeft de ontvanger namelijk de mogelijkheid om zelf het perfecte cadeau uit te kiezen. Van een dagje pretpark of museum tot een avondje uiteten of nachtje weg. Dat niet alleen, de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is ook te besteden aan fashion, woonaccessoires, gadgets en nog veel meer. 

Paasgeschenken brievenbus

Verras jouw collega's thuis met hét leukste paasgeschenk dat ook nog eens door de brievenbus past. Met de VVV Cadeaukaart maak jij Pasen extra speciaal voor alle medewerkers. Wil jij jouw paasgeschenk net even iets extra's geven? Voeg dan een persoonlijk kaartje toe of kies voor een thema-omslag zoals ‘Voor Jou’. Wil je advies, ontzorgd worden of meer weten of Maatwerk? Kom in contact met onze salesprofessionals.

Paasgeschenk chocolade

Wie aan Pasen denkt, denkt natuurlijk aan heerlijke chocolade. Het is er in allerlei soorten en maten. Wist je dat de VVV Cadeaukaart ook te besteden is aan diverse chocolade. Van een chocolaterie tot een webshop gespecialiseerd in chocolade, de ontvanger heeft de keuze uit een assortiment aan lekkernijen. Een heerlijke traktatie voor jouw medewerkers en je geeft ze de vrijheid om zelf te kiezen waar(aan) zij hun cadeaukaart besteden.

Gepersonaliseerd paascadeau

Met een gepersonaliseerd paascadeau blaas jij jouw medewerkers pas echt omver. Klinkt goed toch? Ga aan de slag met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart en maak een uniek paascadeau. Upload een foto of leuke afbeelding met jullie bedrijfslogo en voeg een korte tekst toe. Maak het gepersonaliseerde paascadeau af met een feestelijke verpakking en voeg een persoonlijk kaartje toe. Bestel je vóór vandaag 17:00 uur? Dan wordt het paascadeau dezelfde dag nog verzonden.

Paascadeau per post

Het paascadeau voor jouw medewerkers verzend je gemakkelijk per post op een moment van jouw voorkeur. Zo kun je in de webshop ook nog eens zelf de verzenddatum kiezen. Je hebt de keuze uit 2 verzendmogelijkheden: 

  • Per PostNL brievenbuspost – levering binnen 1-2 werkdagen (€ 1,95)
  • Per PostNL pakketpost – levering binnen 1 werkdag (€ 4,95)

Wil je jullie paascadeau naar het gehele bedrijf versturen? Ook dat is mogelijk door bij het samenstellen meerdere adressen toe te voegen. Liever ontzorgd worden? Kom dan in contact met onze salesprofessionals. Zij denken maar al te graag met je mee en kunnen werk uit handen nemen. 

Paasgeschenk fiscaal aftrekbaar

De VVV Cadeaukaart als kerstgeschenk is fiscaal aftrekbaar. Via de werkkostenregeling (WKR) kan je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je medewerkers geven. Maak hiervan gebruik bij de aanschaf van je kerstgeschenk!