Relatiegeschenk

Hét ideale cadeau

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk?

Op zoek naar een origineel cadeau om je zakenrelatie te bedanken voor de goede samenwerking? Dit is vaak niet zo makkelijk, maar wellicht zijn de cadeaukaarten van VVV een uitkomst.

Heb je een goed resultaat behaald met je zakenrelatie en wil je deze relatie bedanken voor zijn of haar inzet met een relatiegeschenk? Dan ben je met de keuzevrijheid die de cadeaukaarten van VVV Cadeaukaarten bieden het beste uit. Jij hoeft niet de keuze te maken maar de ontvanger bepaalt wat hij of zij met de cadeaukaart doet.

Voordelen van dit relatiegeschenk:

 • Het meest gewaarderde relatiegeschenk onder zakelijk Nederland
 • Met een cadeaukaart kan iedereen zijn of haar ideale cadeau uitkiezen
 • Geschikt voor ieder budget, van € 5,- tot €150,-
 • Het saldo is in delen te besteden

Relatiegeschenk kopen

Hoe koop je dit relatiegeschenk? Je bestelt onze cadeaukaarten gemakkelijk, snel en veilig via onze webshop. Alle VVV Cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een track & trace. Bestel en betaal je je VVV Cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur, dan wordt je relatiegeschenk dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL.

Onze cadeaukaarten zijn ook te koop bij 5.000 verkooppunten verspreid over Nederland. Je kan hiervoor terecht o.a. bij Primera, Bruna, Ako, VVV-vestigingen. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Cadeautip voor een relatiegeschenk

Maak het geven van een cadeaukaart nu nóg leuker en specialer met een van onze cadeauverpakkingen en een persoonlijke boodschap. Tijdens het bestelproces kun je zowel een cadeauverpakking als persoonlijke boodschap aan de cadeaukaart toevoegen. We hebben een ruime keuze aan cadeauenveloppen, cadeaudoosjes en cadeauomslagen.

Liever een digitale cadeaucode als relatiegeschenk kopen?

Je kunt er ook voor kiezen om de VVV Online Cadeaucode als relatiegeschenk te versturen. Zo heb je 24/7 een relatiegeschenk binnen handbereik dat binnen 1 uur in de mailbox van je zakenrelatie verschijnt. De VVV Online Cadeaucode is in meer dan 1000 webwinkels te besteden. Hieronder nog even alle voordelen van de VVV Online Cadeaucode op een rij:

 • Het 24/7 online cadeau

 • Met meer dan 1000 webwinkels het grootste online aanbod
 • Van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
 • De VVV Online Cadeaucode is onbeperkt geldig

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk? 

Zoek dan niet verder, want we hebben een selectie unieke relatiegeschenken voor je klaarliggen. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om zakelijke relaties te onderhouden. Waarom een VVV Cadeaukaart het perfecte relatiegeschenk is?

 • Dé breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland;
 • Je maakt je zakenrelaties altijd blij;
 • Geschikt voor ieder budget van € 5,- tot € 150,- euro;
 • Saldo in delen te besteden. 

Wat kan jouw zakenrelatie met de VVV Cadeaukaart?

Met de VVV Cadeaukaart verras je jouw zakenrelatie met een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Zo is de VVV Cadeaukaart te besteden bij maar liefst 18.000 (online) besteedpunten, ook lokaal.

Van kookboek tot luxe restaurant en van (online) woonwinkel tot wellness. Zo geef je jouw relatie altijd een passend cadeau. 

Met de VVV Cadeaukaart geef je de ontvanger de kans om zelf een cadeau uit te kiezen, wanneer hem of haar het uit komt. Het saldo is minimaal 3 jaar geldig, dus alle tijd om de cadeaukaart te besteden. Bestel de VVV Cadeaukaart direct in de webshop.

Nieuwsgierig naar nog meer relatiegeschenken? Bekijk dan:


Wat is een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een cadeau of geschenk dat een bedrijf of werkgever haar (zakelijke) relaties geeft als blijk van waardering. Vaak is dit een gepersonaliseerd cadeau in de huisstijl van de organisatie. Ook wordt een relatiegeschenk vaak ingezet om meer naamsbekendheid te creëren, langdurige (zakelijke) relaties te onderhouden of potentiële relaties aan te gaan. Grote kans dus dat de ontvanger van jouw relatiegeschenk zaken met je wilt doen.  

Relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk geef je niet zomaar. Je wilt jouw zakelijke relatie bedanken voor de goede samenwerking of je wilt een nieuwe langdurige relatie aangaan. Met een gepersonaliseerd relatiegeschenk slaag je hier geheid in. Ontwerp je VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart en kies voor een relatiegeschenk met logo in jullie huisstijl. Een persoonlijker cadeau kan bijna niet. 

Duurzame relatiegeschenken  

Is duurzaamheid ook een kernwaarde binnen jouw organisatie en wil je een duurzaam relatiegeschenk kopen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Niet voor niets kiezen wij bij VVV cadeaukaarten voor duurzame en verantwoorde materialen. Al onze cadeaukaarten zijn gemaakt van paperboard en voorzien van het FSC® keurmerk. Wist je dat we zo jaarlijks tienduizenden kilogramman CO2 besparen? Met een VVV Cadeaukaart geef je jouw zakelijke relatie een duurzaam en verantwoord relatiegeschenk.  
 
Relatiegeschenk fiscaal aftrekbaar 

Onze cadeaukaarten zijn ook nog eens duurzaam voor jouw budget. Waarom? Omdat al onze relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn. Via de werkkostenregeling heb je als werkgever de mogelijkheid onbelaste vergoedingen aan je medewerkers te geven. Bestel direct jouw relatiegeschenk en maak gebruik van de werkkostenregeling. 

Kleine relatiegeschenken 

Ben je op zoek naar één of meerdere kleine relatiegeschenken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Zo koop jij jouw relatiegeschenk al vanaf € 5,- euro in de webshop. Wil je Jouw zakenrelatie verrassen met een digitaal relatiegeschenk? Kies dan voor de VVV Online Cadeaucode en jouw cadeau zit op de gewenste datum in de mailbox van je zakenrelatie. 

Wil je altijd een zakelijk cadeau bij de hand hebben? Dan is de VVV Giftbox echt iets voor jou. Met de VVV Giftbox bestel je een voorraad cadeaukaarten waarvan je de cadeaukaarten op elk gewenst moment kan opwaarderen. Ideaal, want zo heb jij altijd het perfecte relatiegeschenk binnen handbereik.