Geef je collega of medewerkers een cadeaukaart van VVV als verjaardagscadeau

Koop een Cadeaukaart van VVV zakelijk als verjaardagscadeau

Het cadeau voor iedere collega of medewerker

Op zoek naar een leuk zakelijk verjaardagscadeau?

Met VVV Cadeaukaarten feliciteer je je collega of medewerkers met een dagje winkelen of eindeloos online shoppen, een heerlijke lunch of diner of een nachtje weg of dagje eropuit.

Tevens geeft je hem of haar de keuze om zelf het leukste cadeau uit te kiezen.

Welke cadeaukaart van VVV geef jij als zakelijk verjaardagscadeau?

Het liefst geef je iets bijzonders, iets wat elke jarige collega of medewerker leuk vindt om te krijgen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen en daarom zijn de cadeaukaarten van VVV het ideale cadeau in 4 verschillende variante. Welke van onderstaande cadeaukaarten geef jij als verjaardagscadeau?

VVV Cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart geef je het verjaardagscadeau met het breedste aanbod van winkel tot webshop.

VVV Online Cadeaucode

Met de VVV Online Cadeaucode geef je een digitaal verjaardagscadeau met het grootste aanbod aan webshops.

VVV Dinercheque

Met de VVV Dinercheque geef je een etentje als verjaardagscadeau van eetcafe tot sterrenrestaurant.

VVV Lekkerweg

Met de VVV Lekkerweg geef je belevenis als verjaardagcadeau van nachtje weg tot dagje erop uit.

Wat zijn de voordelen van dit zakelijk verjaardagscadeau:

Wat zijn de voordelen van dit zakelijk verjaardagscadeau:

De VVV Cadeaukaart heeft de meeste voordelen als verjaardagscadeau t.o.v. de 4 verschillende variante doordat:

 • Het verjaardagscadeau geschikt is voor zowel je collega als je medewerkers
 • Het cadeau breed besteedbaarheid is van wInkel tot webshop
 • Het geschikt is voor ieder budget, van €10,- tot €150,-
 • Minimaal 3 jaar geldig, het saldo is in delen te besteden en 100% saldo garantie

Hierdoor kan je collega of medewerker op het moment dat het hem of haar uitkomt, zelf iets moois uitkiezen en dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland.

Maak je zakelijk verjaardagscadeau nog persoonlijker met maatwerk

Wil je de VVV Cadeaukaart als zakelijk cadeau nog persoonlijker maken? Laat dan je de VVV Cadeaukaart met mapje in jullie eigen huisstijl ontwerpen. Voorzien van jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en een door jou gekozen afbeeldingen. Voeg er eventueel ook nog een persoonlijke boodschap aan toe.

Laat ons het zakelijk verjaardagscadeau uit handen nemen

Wij zorgen ervoor dat de VVV Cadeaukaart bij jouw medewerkers thuis op de deurmat valt of dat de VVV Online Cadeaucode verstuurd wordt naar de mailbox van je medewerkers!

VVV Giftbox is de cadeaukaartenservice van VVV

Wil je altijd een passend cadeau binnen handbereik? Met je eigen VVV Giftbox, heb je altijd een passend cadeau binnen handbereik. De VVV Giftbox kan bestaan uit zowel de VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque als de VVV Lekkerweg.

Cadeautip voor een zakelijk verjaardagscadeau

Cadeautip voor een zakelijk verjaardagscadeauCadeautip voor een zakelijk verjaardagscadeau

Maak het geven van een VVV Cadeaukaart aan je collega of medewerkers als verjaardagscadeau nu nóg leuker en specialer met onze cadeautip de thema cadeaukaart gefeliciteerd. Voeg er ook nog een persoonlijk bericht aan toe.

Waar kun je dit zakelijk verjaardagscadeau besteden?

 Collega's of medewerkers kunnen hun VVV Cadeaukaart besteden bij duizenden winkels en webshops of gebruik maken van de cadeauzoeker. Hiermee kun je op product, merk, type of categorie zoeken en direct je VVV Cadeaukaart besteden.

Op zoek naar een leuk zakelijk verjaardagscadeau?

Met VVV Cadeaukaarten feliciteer je je collega of medewerkers met een dagje winkelen of eindeloos online shoppen, een heerlijke lunch of diner of een nachtje weg of dagje eropuit.

Je geeft hiermee hem of haar de keuze om zelf het leukste cadeau uit te kiezen.

Welke cadeaukaart van VVV geef jij als zakelijk verjaardagscadeau?

Het liefst geef je iets bijzonders, iets wat elke jarige collega of medewerker leuk vindt om te krijgen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen en daarom zijn de cadeaukaarten van VVV het ideale cadeau in 4 verschillende variante. Welke van onderstaande cadeaukaarten geef jij als verjaardagscadeau?

Wat zijn de voordelen van dit zakelijke verjaardagscadeau:

 • Het leukste verjaardagscadeau voor je collega of medewerkers
 • Door de breed besteedbaarheid is er altijd wel een leuk cadeau te vinden
 • Geschikt voor ieder budget, van €10,- tot €150,-
 • Onbeperkt geldig, het saldo is in delen te besteden en 100% saldo garantie

Zakelijk verjaardagscadeau voor je collega of medewerkers

Met zowel de VVV Cadeaukaart (fysiek) als de VVV Online Cadeaucode (e-mail) geef je een verjaardagscadeau om eindeloos online te shoppen van de grootste online warenhuizen zoals bol.com, Zalando, Coolblue of Amazon tot de kleinste webshop met Click & Collect. Hierdoor geef je dat cadeau wat altijd in de smaakt valt bij je collega of medewerkers. Maar ook de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg zijn een geschikt verjaardagscdeau voor op een later moment wanneer we weer mogen gaan uit eten of een dagje eropuit.

Makkelijk, snel en veilig online een verjaardagscadeau kopen

Het is makkelijk, snel en veilig om je verjaardagscadeau online via onze webshop te kopen. Alle VVV Cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een track & trace. Bestel en betaal je je VVV Cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur, dan wordt je verjaardagscadeau dezelfde dag aangeboden bij PostNL.

Tevens is onze webshop gecertificeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, waarmee wij onze online kopers ten minste 10 zekerheden bieden.

Onze VVV Cadeaukaarten zijn ook te koop bij 5.000 verkooppunten verspreid over Nederland. Je kan hiervoor terecht o.a. bij Primera, Bruna, Ako, VVV-vestigingen. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Zakelijk een verjaardagscadeau kopen

Ook voor zakelijk gebruik zijn onze cadeaukaarten een passend cadeau. Verras je relaties of medewerkers met een cadeaukaart als verjaardagscadeau. Door de breed besteedbaarheid van onze cadeaukaarten geef je hem of haar de keuze om zelf het leukste cadeau uit te kiezen. Hierdoor heb je als werkgever of als opdrachtgever geen keuzestress bij het zoeken naar het juiste verjaardagscadeau.

Heb je persoonlijk advies van VVV Cadeaukaarten nodig? Onze salesmanagers helpen je graag met een verjaardagscadeau op maat. Vraag een offerte aan!

Geef je liever een digitale cadeaucode als verjaardagscadeau?

Het is makkelijk, snel en veilig om je verjaardagscadeau online te kopen én te geven met de VVV Online Cadeaucode. Zo heb je 24/7 een verjaardagscadeau binnen handbereik dat binnen 1 uur in de mailbox van de jarige job of jet verschijnt of op de gewenste dag. Tevens heb je met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod. Hieronder nog even alle voordelen van de VVV Online Cadeaucode op een rij:

 • Het 24/7 online only cadeau
 • Met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod
 • Van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
 • De VVV Online Cadeaucode is onbeperkt geldig
Waar kun je dit zakelijk verjaardagscadeau besteden?Waar kun je dit zakelijk verjaardagscadeau besteden?

Nuttige bestedingstips voor een verjaardagscadeau

de Bijenkorf, Intertoys, fonQ, Thuisbezorgd.nl, Woon expres, ICI Paris XL, BCC, Intratuin, Hema, C&Ade Bijenkorf, Intertoys, fonQ, Thuisbezorgd.nl, Woon expres, ICI Paris XL, BCC, Intratuin, Hema, C&A
Boeren bond, Karwei, Leen bakker, Intratuin, Gamma, Praxis, dille en kamilleBoeren bond, Karwei, Leen bakker, Intratuin, Gamma, Praxis, dille en kamille
Kruidvat, Lucardi, Rituals, C&A, Shoeby, Open 32, ICI Paris XLKruidvat, Lucardi, Rituals, C&A, Shoeby, Open 32, ICI Paris XL
Hema, Blokker, Xenos, de BijenkorfHema, Blokker, Xenos, de Bijenkorf