Verjaardag

Hét cadeau voor je medewerkers

Dit zijn de top 3 leukste zakelijke verjaardagscadeaus

1. Hét verjaardagscadeau waar je alles mee kan

Is er een collega jarig? Of wil je de stagiaire, vrijwilliger of vaste klant op een bijzondere manier feliciteren? Met de VVV Cadeaukaart geef je hét verjaardagscadeau waar hij of zij alles mee kan. Een verjaardag is immers hét perfecte moment om jouw medewerkers, klanten of relaties te verrassen met een klein gebaar.

Met de VVV Cadeaukaart kiest hij of zij zelf uit miljoenen cadeaus en belevenissen, van een nieuw kookboek tot een dagje sauna. Ideaal, want zo geef jij hem of haar altijd hét perfecte verjaardagscadeau.

2. Ontwerp een eigen verjaardagscadeau

Gepersonaliseerde verjaardagscadeaus zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Personaliseer nu het verjaardagscadeau voor je medewerker, klant of relatie door de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart te bestellen.

Upload gemakkelijk een persoonlijke foto of afbeelding (met logo) en voeg een bijpassende tekst toe. Maak het verjaardagscadeau af met een mooie cadeauverpakking en laat een verjaardagswens achter middels een persoonlijk kaartje. 

3. Altijd een verjaardagscadeau binnen handbereik

Altijd een voorraad verjaardagscadeaus op kantoor hebben liggen? Bestel dan de VVV Giftbox. Zo heb je altijd een eigen voorraad cadeaukaarten die je zelf op ieder gewenst moment kunt opwaarderen.

De VVV Giftbox kan je volledig naar eigen wens samenstellen en aanvullen met meerdere themakaarten. Verras bijvoorbeeld een jonge collega met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart of geef een belevenis cadeau met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Ideaal, want zo heb je altijd een verjaardagscadeau binnen handbereik. 

Nog meer verjaardagscadeaus ontdekken? Bekijk dan:

Uniek verjaardagscadeau personeel 

De verjaardag van het personeel binnen jouw bedrijf mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Met een klein gebaar draag jij bij aan een fijne werkomgeving. Verras het personeel met een VVV Cadeaukaart en geef hem of haar de keuze uit een wereld een cadeaus en oneindig veel belevenissen. Wist je dat de VVV Cadeaukaart ook lokaal te besteden is? Ideaal, want zo zoekt jouw collega zelf zijn of haar ideale verjaardagscadeau uit.  

Gepersonaliseerd verjaardagscadeau 

Tijdens de zoektocht naar een geschikt zakelijk cadeau kom je talloze cadeaumogelijkheden tegen. Maar met welk zakelijk cadeau doe jij jouw collega, klant of relatie nou echt een plezier? 
 
Uit onderzoek blijkt dat gepersonaliseerde cadeaus ontzettend gewenst zijn. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart geef jij jouw collega, medewerker of zakelijke relatie hét leukste verjaardagscadeau dat er is. Een zelfontworpen cadeaukaart met foto en begeleidende tekst, afgemaakt in een luxe gouden of blauwe envelop. Vergeet ook zeker niet om een persoonlijk kaartje te schrijven. Zo geef jij hem of haar een bijzonder en uniek verjaardagscadeau. 

Medewerkers digitaal feliciteren 

Ben je op zoek naar een last minute cadeau dat ook nog eens hartstikke duurzaam is? Dan is de VVV Online Cadeaucode hét verjaardagscadeau dat je zoekt. Met dit verjaardagscadeau heeft jouw medewerker, klant of relatie namelijk de keuze uit miljoenen cadeaus bij meer dan 1.250 verschillende webshops. Bestel deze digitale cadeaukaart en ontvang het verjaardagscadeau al binnen 1 uur in de mailbox. Verzend je het online verjaardagscadeau liever rechtstreeks naar de jarige? Ook dat is mogelijk. Laat een persoonlijk berichtje achter en jouw online verjaardagscadeau is helemaal compleet. 

Onvergetelijk verjaardagscadeau medewerkers 

De verjaardag van een werknemer is een bijzonder en persoonlijk moment. Een origineel verjaardagscadeau is dan natuurlijk erg leuk om te geven. Wil jij een keer iets anders dan kleurrijke bloemen of een doosje bonbons? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef jij jouw jarige werknemer een echte belevenis cadeau. Van een dagje sauna of restaurantbezoek tot de keuze uit musea, pretparken en nachtjes weg. Een origineler verjaardagscadeau vind je niet. En koopt de jarige toch liever een bos bloemen of doosje bonbons? Ook dat kan met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Bestel direct

Verjaardagscadeau medewerkers fiscaal aftrekbaar 

Op zoek naar een verjaardagscadeau dat duurzaam is voor het budget? Dan zit je met een VVV Cadeaukaart goed. Al onze verjaardagscadeaus zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. Via de werkkostenregeling is het mogelijk om onbelaste vergoedingen aan medewerkers te geven. Profiteer bij de aankoop van jouw verjaardagscadeau zeker van deze werkkostenregeling.