De VVV Cadeaukaart, hét perfecte zakelijke verjaardagscadeau

Ontwerp een eigen verjaardagscadeau

Bestel de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart voor de verjaardag van je personeel

Medewerkers, vrijwilligers of stagiaires verrassen met een bijzonder cadeau? Dat doe je met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart. Een persoonlijker cadeau kan bijna niet. Ontwerp 'm eenvoudig zelf!

  • Voeg een eigen foto (met logo) en korte tekst toe;
  • Maak het cadeau compleet met een persoonlijk kaartje;
  • Laat 'm verpakken in een cadeau-envelop of luxe fotolijst.
VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.

VVV Cadeaukaart

Met ruim 18.000 bestedingspunten geef je jouw medewerkers altijd een passend cadeau - van een chic diner tot nachtje weg en van nieuwe schoenen tot parfum.

Met de VVV Giftbox heb je altijd een voorraad verjaardagscadeaus in huis!Met de VVV Giftbox heb je altijd een voorraad verjaardagscadeaus in huis!

VVV Giftbox

Met de VVV Giftbox heb je altijd een voorraad verjaardagscadeaus op kantoor liggen. Ideaal, want zo kun je ze zelf op ieder gewenst moment opwaarderen.

VVV Online cadeaucode als perfect last minute verjaardagscadeau.VVV Online cadeaucode als perfect last minute verjaardagscadeau.

VVV Online Cadeaucode

Een last minute verjaardagscadeau kopen? Dan is de VVV Online Cadeaucode hét perfecte cadeau. De ontvanger heeft 'm al binnen 1 uur in de mailbox.

Geef een passend thema

VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.

Geef dit kleurrijke thema en jouw verjaardagscadeau is compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Maak het verjaardagscadeau compleet met een feestelijke omslagMaak het verjaardagscadeau compleet met een feestelijke omslag

Verras de jarige job met deze vrolijke Gefeliciteerd verpakking! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Maak het verjaardagscadeau compleet met een feestelijke cadeau-envelopMaak het verjaardagscadeau compleet met een feestelijke cadeau-envelop

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Bestel jouw cadeau in 4 eenvoudige stappen

VVV Cadeaukaart bestellen.VVV Cadeaukaart bestellen.

1. Kies een VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

2. Kies waarde en aantal

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

3. Voeg een persoonlijk bericht toe

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

4. Laat het inpakken

Met de VVV Cadeaukaart geef je jouw medewerkers zélf de keuze

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje winkelen of online shoppen

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een drankje of een hapje

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje uit of nachtje weg

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Gezellig avondje uit of een wellness

Benieuwd naar onze andere producten en services? Ga naar:

Meer over verjaardagscadeaus voor personeel en klanten

 

Uniek verjaardagscadeau personeel

De verjaardag van het personeel binnen jouw bedrijf mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Met een klein gebaar draag jij bij aan een fijne werkomgeving. Verras het personeel met een VVV Cadeaukaart en geef hem of haar de keuze uit een wereld een cadeaus en oneindig veel belevenissen. Wist je dat de VVV Cadeaukaart ook lokaal te besteden is? Ideaal, want zo zoekt jouw collega zelf zijn of haar ideale verjaardagscadeau uit.  

Gepersonaliseerd verjaardagscadeau

Tijdens de zoektocht naar een geschikt zakelijk cadeau kom je talloze cadeaumogelijkheden tegen. Maar met welk zakelijk cadeau doe jij jouw collega, klant of relatie nou echt een plezier? 

Uit onderzoek blijkt dat gepersonaliseerde cadeaus ontzettend gewenst zijn. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart geef jij jouw collega, medewerker of zakelijke relatie hét leukste verjaardagscadeau dat er is. Een zelfontworpen cadeaukaart met foto en begeleidende tekst, afgemaakt in een luxe gouden of blauwe envelop. Vergeet ook zeker niet om een persoonlijk kaartje te schrijven. Zo geef jij hem of haar een bijzonder en uniek verjaardagscadeau.

Medewerkers digitaal feliciteren

Ben je op zoek naar een last minute cadeau dat ook nog eens hartstikke duurzaam is? Dan is de VVV Online Cadeaucode hét verjaardagscadeau dat je zoekt. Met dit verjaardagscadeau heeft jouw medewerker, klant of relatie namelijk de keuze uit miljoenen cadeaus bij meer dan 1.250 verschillende webshops. Bestel deze digitale cadeaukaart en ontvang het verjaardagscadeau al binnen 1 uur in de mailbox. Verzend je het online verjaardagscadeau liever rechtstreeks naar de jarige? Ook dat is mogelijk. Laat een persoonlijk berichtje achter en jouw online verjaardagscadeau is helemaal compleet.

Onvergetelijk verjaardagscadeau medewerkers

De verjaardag van een werknemer is een bijzonder en persoonlijk moment. Een origineel verjaardagscadeau is dan natuurlijk erg leuk om te geven. Wil jij een keer iets anders dan kleurrijke bloemen of een doosje bonbons? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef jij jouw jarige werknemer een echte belevenis cadeau. Van een dagje sauna of restaurantbezoek tot de keuze uit musea, pretparken en nachtjes weg. Een origineler verjaardagscadeau vind je niet. En koopt de jarige toch liever een bos bloemen of doosje bonbons? Ook dat kan met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Bestel direct.

Verjaardagscadeau medewerkers fiscaal aftrekbaar

Op zoek naar een verjaardagscadeau dat duurzaam is voor het budget? Dan zit je met een VVV Cadeaukaart goed. Al onze verjaardagscadeaus zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. Via de werkkostenregeling is het mogelijk om onbelaste vergoedingen aan medewerkers te geven. Profiteer bij de aankoop van jouw verjaardagscadeau zeker van deze werkkostenregeling.