Geef een VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Koop voor je medewerkers een VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Met welk kerstpakket scoor jij bij jouw medewerkers?

Laat je medewerkers zelf een kerstpakket kiezen!

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstcadeau zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Echter, er is een cadeau waarmee je alle medewerkers echt blij maakt: dé VVV Cadeaukaart.

Met de VVV cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland. Maar de VVV Cadeaukaart heeft meer:

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden
  • De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig (zolang er saldo op de kaart staat)
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie

Bovendien valt de VVV Cadeaukaart als eindejaarsgeschenk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Werkostenregeling (WKR) kerstpakket

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 1,2% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

Ontdek de kerstpakket mogelijkheden en neem contact op

Bel met onze salesafdeling 030 –307 41 54 en vraag naar de kerstaanbieding of neem contact met ons op en laat je terugbellen.

Koop een cadeaukaart als kerstpakket

Welke kerstpakket geef jij je personeel komende Kerst? Een VVV Cadeaukaart is een uitstekend kerstcadeau voor jouw medewerkers die het hele jaar hard hebben gewerkt. Een traditioneel kerstpakket is niet meer van deze tijd. Je wilt je medewerkers toch een kerstcadeau geven waar ze zelf een keuze kunnen maken wat hun kerstgeschenk van dit jaar wordt? De keuze is simpel. Geef een cadeaukaart! Want met een VVV Cadeaukaart geeft je niet één cadeau maar tienduizenden cadeau's. En dat is ook nog eens makkelijk voor jou. Iedereen kan zelf zijn kerstpakket uitzoeken op dze manier dus je geeft met een VVV Cadeaukaart altijd het juiste cadeau. Laat je personeel niet beperken door een keuzeconcept te geven en de keuze hebben uit een beperkt aantal cadeau's en beperkte geldigheid. Met een cadeaukaart geef je de ruimte keuze.