Geef de VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Koop voor je medewerkers of klanten een VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Het breedst besteedbare kerstpakket van Nederland

Welk kerstpakket geef jij je medewerkers of klanten?

Voor je het weet is het weer kerst en je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Laat je daarom vroegtijdig informeren door één van onze salesmanagers wat dit jaar de Kerst trends voor 2020 zijn.

Geef je medewerkers of klanten een VVV Cadeaukaart als Kerstpakket.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart als kerstpakket

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot het populairste kerstpakket van Nederland. Maar de VVV Cadeaukaart heeft nog veel meer voordelen, namelijk:

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Geschikt voor ieder budget, van €10,- tot €150,-
  • Onbeperkt geldig
  • Het saldo is in delen te besteden
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie (onder toezicht DNB & AFM) 

Bovendien valt de VVV Cadeaukaart als eindejaarsgeschenk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Werkkostenregeling (WKR) kerstpakket

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 3% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de cadeaukaarten van VVV heel snel schakelen qua levering.

Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

Laat je medewerkers zelf een kerstpakket kiezen

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstpakket zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Echter, er is een cadeau waarmee je alle medewerkers echt blij maakt: dé VVV Cadeaukaart.

Met de VVV Cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV Cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

Waar je voorheen alleen kon zoeken op webwinkelnaam kun je nu ook zoeken in het uitgebreide assortiment van de betreffende webwinkels met de nieuwe VVV Cadeauzoeker.

Geef je liever een digitale cadeaucode als kerstpakket?

Het is makkelijk, snel en veilig om je kerstpakket online te kopen en te geven met de VVV Online Cadeaucode. Zo heb je 24/7 een cadeau binnen handbereik dat binnen 1 uur in de mailbox van je medewerkers verschijnt. Tevens heb je met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod. Hieronder nog even alle voordelen van de VVV Online Cadeaucode op een rij:

  • Het 24/7 online only cadeau
  • Met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod
  • Van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
  • Dé VVV Online Cadeaucode is onbeperkt geldig

Nu te koop in onze webshop de vernieuwde VVV Kerst Cadeaukaart

Gouden glitter kaart Gouden glitter kaart

Deze vernieuwde VVV Kerst Cadeaukaart heeft dezelfde voordelen als de gebruikelijke VVV Cadeaukaart maar dan met een zeer mooi en fraai afgewerkt gouden logo en glitters. Hierdoor is de VVV Kerst Cadeaukaart uitstekend geschikt voor in het kerstpakket van je medewerkers!

Wil je je VVV Cadeaukaart als kerstcadeau helemaal in stijl? Dan laat je de VVV Cadeaukaart met cadeauverpakking in jullie eigen huisstijl ontwerpen.

Ontdek de kerstpakket mogelijkheden en neem contact op

Een gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart met een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je kerstpakket in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 030 –307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers. 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
inamiche@vvvnederland.nl rolandkeijzer@vvvnederland.nl
   
Kerstpakket kopen?

Welk kerstpakket geef jij je personeel komende Kerst? Een VVV Cadeaukaart is een uitstekend kerstcadeau voor jouw medewerkers die het hele jaar hard hebben gewerkt. Een traditioneel kerstpakket is niet meer van deze tijd. Je wilt je medewerkers toch een kerstcadeau geven waarmee ze zelf een keuze kunnen maken wat hun kerstgeschenk van dit jaar wordt? De keuze is simpel. Geef een VVV Cadeaukaart! Want met een VVV Cadeaukaart geef je niet één cadeau maar tienduizenden cadeaus. En dat is ook nog eens makkelijk voor jou. Iedereen kan zelf zijn kerstpakket uitzoeken en op deze manier geef je met een VVV Cadeaukaart altijd het juiste cadeau. Laat je personeel niet beperken door een keuzeconcept te geven waarmee ze de keuze hebben uit een beperkt aantal cadeaus met beperkte geldigheid. Met een VVV cadeaukaart geef je de ruimste keuze! Is dat niet de perfecte invulling van jouw kerstpakket?