Maak je VVV Cadeaukaart persoonlijk in eigen huisstijl

Maak het persoonlijk en vraag informatie aan

Gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Wil je het helemaal in stijl? Dan laat je de VVV Cadeaukaart met mapje in jullie eigen huisstijl ontwerpen. Voorzien van jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en een door jou gekozen afbeeldingen.

Zo wordt het echt jullie cadeaukaart! Dit is mogelijk vanaf 250 cadeaukaarten.

Gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijlGepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Feestelijke verpakking in eigen huisstijl

Al bij bestellingen vanaf 50 cadeaukaarten kun je een persoonlijk kaartje toevoegen. Bestel je er meer dan 100, dan kun je ook kiezen voor een eigen cadeauverpakking. 

Zelf ontworpen of door ons verzorgd. Al vanaf 50 stuks

Feestelijke verpakking in eigen huisstijlFeestelijke verpakking in eigen huisstijl

Een gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart of feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je daar een persoonlijk tintje aan geven met een hartverwarmende boodschap en je eigen huisstijl? We denken graag met je mee en vinden samen de beste oplossing voor jouw zakelijke doel.

Persoonlijk advies bij een cadeaukaart in eigen huisstijl

Overweeg je cadeaukaarten van VVV te geven als (kerst)geschenk of als cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Of wil je graag cadeaukaarten inzetten als incentive of loyalty-programma?

Onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer en Hana Kuepers helpen je graag. 

(Kerst)cadeau op maat

Een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030 –307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk de contactgegevens hieronder: 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
E-mail: inamiche@vvvnederland.nl E-mail: rolandkeijzer@vvvnederland.nl