Creëer de VVV Cadeaukaart met maatwerk in jullie eigen huisstijl

Maak je zakelijke cadeau nog persoonlijker met maatwerk

Wij bieden maatwerk mogelijkheden waardoor het écht jullie cadeaukaart wordt

De VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl met maatwerk

Wil je het helemaal in stijl? Kies dan voor maatwerk! Laat je VVV Cadeaukaart met mapje in jullie eigen huisstijl ontwerpen. Voorzien van jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en door jou gekozen afbeeldingen.

Voeg daar ook nog een persoonlijk kaartje aan toe, zodat het echt jullie cadeaukaart wordt! 

Gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl als maatwerkGepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl als maatwerk

(Kerst)cadeau op maat met maatwerk

Een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden door het webformulier in te vullen, te bellen of bekijk de brochure.

Neem contact op voor de maatwerk mogelijkheden

Dit kan je doen door het webformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030 - 307 41 54.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk onder het webformulier de contactgegvens.

Heb je direct persoonlijk advies nodig bij maatwerk?

Overweeg je cadeaukaarten van VVV te geven als (kerst)geschenk of als cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Of wil je graag cadeaukaarten inzetten als incentive of loyalty-programma? Onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer, Hana Kuepers of Robert Bernaert helpen je graag. 

Dit kan door het webformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030 - 307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk de contactgegevens 

Salesmanager Regio Noord

Salesmanager Regio Zuid

Ina Miché

Roland Keijzer

Tel: 06-83 24 59 24

Tel: 06-51 72 34 50

inamiche@vvvnederland.nl

rolandkeijzer@vvvnederland.nl