Creëer de VVV Cadeaukaart in jullie eigen huisstijl

Vraag naar de maatwerk mogelijkheden

De VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Wil je het helemaal in stijl? Dan laat je de VVV Cadeaukaart met mapje in jullie eigen huisstijl ontwerpen. Voorzien van jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en door jou gekozen afbeeldingen.

Zo wordt het echt jullie cadeaukaart! Dit is mogelijk vanaf 250 cadeaukaarten. Je vindt de staffelprijzen in onze brochure!

Gepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijlGepersonaliseerde VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Persoonlijk kaartje en eigen cadeauverpakking 

Een VVV Cadeaukaart in jullie huisstijl, een verpakking in jullie huisstijl en een persoonlijk kaartje maken het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wij denken graag met je mee en vinden samen de beste oplossing voor jouw zakelijke doel.

Feestelijke verpakking in eigen huisstijlFeestelijke verpakking in eigen huisstijl

Al bij bestellingen vanaf 50 cadeaukaarten kun je een persoonlijk kaartje toevoegen. Bestel je er meer dan 100, dan kun je ook kiezen voor een eigen cadeauverpakking. Zelf ontworpen of door ons verzorgd. Lees erover in onze brochure! 

 Persoonlijk advies bij een cadeaukaart in eigen huisstijl

Overweeg je cadeaukaarten van VVV te geven als (kerst)geschenk of als cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Of wil je graag cadeaukaarten inzetten als incentive of loyalty-programma? Onze salesmanagers Ina Miché, Roland Keijzer, Hana Kuepers of Robert Bernaert helpen je graag. 

(Kerst)cadeau op maat

Een feestelijke verpakking maakt het cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. Wil je een hartverwarmende boodschap toevoegen of je (kerst)cadeau in een persoonlijke verpakking geven? Kies dan voor maatwerk! Vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Dit kan door het contactformulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 030 - 307 41 54. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met één van onze salesmanagers, bekijk de contactgegevens hieronder: 

Salesmanager Regio Noord Salesmanager Regio Zuid
Ina Miché Roland Keijzer
Tel: 06-83 24 59 24 Tel: 06-51 72 34 50
E-mail: inamiche@vvvnederland.nl E-mail: rolandkeijzer@vvvnederland.nl