VVV Online Cadeaucode

Hét Zakelijke last minute cadeau

Hét ideale zakelijke last minute cadeau

VVV Online Cadeaucode, het 24/7 cadeau

Ben jij op zoek naar een last minute zakelijk cadeau? Zoek dan niet verder, want de VVV Online Cadeaucode is hét online last minute cadeau die je zoekt. Wij weten als geen ander hoe stressvol het soms kan zijn om een geschikt cadeau te vinden. Met de VVV Online Cadeaucode geef je altijd het perfecte cadeau, te besteden bij meer dan 1.250 webshops. 

Of je nou op zoek bent naar een online last minute verjaardagscadeau voor een collega, een relatiegeschenk of afscheidscadeau, met de VVV Online Cadeaucode zit je hoe dan ook goed.         

Personaliseer jouw online cadeaucode 

VVV Online Cadeaucode, het 24/7 cadeau

Met de VVV Online Cadeaucode heb je voor iedere gelegenheid een passend cadeau. Met 9 verschillende thema's heb je de keuze uit diverse feestelijke omslagen zoals ‘Gefeliciteerd', ‘Voor Jou’ of ‘Bedankt’.

Jouw online cadeau extra persoonlijk maken? Maak het dan af door een persoonlijk bericht toe te voegen en jouw online cadeau is helemaal compleet.    

Maatwerk bestellen of persoonlijk advies nodig?

Wil jij de VVV Online Cadeaucode graag volledig in het ontwerp van jullie organisatie? Met bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo of een gepersonaliseerde afbeelding. Dat kan!

Samen met jullie ontwerpen we maar al te graag een gepersonaliseerde VVV Online Cadeaucode. Lees meer over ons Maatwerk of kom in contact met onze salesafdeling

Benieuwd naar onze andere cadeaukaarten? Bekijk dan

Samantha | Plieger B.V.
Management-assistent

"Onze collega’s waren heel blij met zo’n veelzijdige cadeaukaart en wij waren heel blij met de goede service!

Marlon | PCOU Willibrord
Managementassistent CvB

"Wij waarderen de VVV Cadeaukaart omdat deze geschikt is voor iedereen. De VVV Cadeaukaart is vertrouwd en vanwege de snelheid van reageren en accuratesse ben ik meer dan tevreden over de samenwerking.

Een snelle servies en er wordt goed meegedacht" 

Sandra | Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)
Financiële administratie

"Wij waarderen de VVV Cadeaukaart omdat het voor ons  de meest betrouwbaarder waarde kaart is en de service goed is. Daarnaast is het fijn dat je de keus  hebt tussen de digitale bon of de  fysieke kaart. De samenwerking met Ina Miche verliep makkelijk en soepel. Ze reageert snel en houd je goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is. Fijn dat er wordt meegedacht met grote bestellingen die wij met de kerst bestellen. Bedankt voor de prettige samenwerking."

Karl Sluiter | Gemeente Stadskanaal
Strategisch concernadviseur

"De gemeente Stadskanaal gebruikt de VVV Cadeaukaart al jaren om mantelzorgers mee te bedanken voor hun inzet in onze lokale samenleving. Het is een kaart die mensen zelf naar keuze in tientallen winkels in kunnen zetten; zo doen we alle ontvangers een zo groot mogelijk plezier. We kiezen voor bestelling via Ina Miché omdat zij ontzorgt en meedenkt in het bestelproces. Ina is betrokken, proactief en reageert snel op vragen. De enorme bestelling is altijd tijdig binnen, ook als het van onze kant soms nog even duurt voordat we de precieze aantallen weten. Al met al een heel betrokken partij om mee samen te werken!"

Carolien de Greef | 's Heeren Loo
Inkoper

"Vanwege de korte lijnen is het prettig om direct bij VVV in te kopen. De cadeaukaart is een veelzijdige kaart die zowel online als offline besteed kan worden op heel veel verschillende plekken. wij ziijn content. Dank voor de fijne samenwerking!"