Huwelijkscadeau

Hét cadeau voor ieder bruidspaar

Bestedingspunten VVV CadeaukaartBestedingspunten VVV Cadeaukaart

Op zoek naar een huwelijkscadeau?

Bezorg de bruid en bruidegom de mooiste dag van hun leven door een cadeau te geven die ze écht willen hebben.  

Met de VVV Cadeaukaart geef je namelijk het breedst besteedbare cadeau van Nederland! Zo kunnen ze zelf kiezen; een nieuwe blender, een avondje uit of een mooie fles wijn.  

  • Te besteden bij ruim 18.000 bestedinspunten;
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden;
  • Personaliseer de cadeaukaart voor een blijvende herinnering.

Top 3 huwelijkscadeaus

VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart cadeau geven.VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart cadeau geven.

1. Gepersonaliseerd cadeau

Iedereen vindt het leuk om herinnert te worden aan een dierbaar moment. Personaliseer daarom de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart met een foto van jullie samen en voeg er een luxe fotolijstverpakking aan toe!  

VVV Cadeaukaart cadeau geven.VVV Cadeaukaart cadeau geven.

2. Cadeau voor hem en haar

Een goed boek, een dag naar een pretpark of samen naar een concert: de VVV Cadeaukaart is het perfecte cadeau voor de bruid en bruidegom. Met meer dan 18.000 bestedingspunten is het dé cadeaukaart waar je alles mee kan!  

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven.VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven.

3. Een belevenis als cadeau 

Houdt het bruidspaar ervan om samen nieuwe dingen te beleven? Dan is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart de juiste kaart om te geven. Denk aan een fotoshoot, culinair genieten in een restaurant of een wellnessweekend in een luxe spa.   

Geef een passend thema

VVV Cadeaukaart met thema bestellen.VVV Cadeaukaart met thema bestellen.

Geef dit feestelijke thema en jouw huwelijkscadeau is compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart met thema bestellen.VVV Cadeaukaart met thema bestellen.

Verras het bruidspaar met deze chique cadeaukaartverpakking! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart laten inpakken.VVV Cadeaukaart laten inpakken.

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Te laat? Bekijk ons last minute huwelijkscadeau:

Het meest veelzijdige huwelijkscadeau

Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid waar liefde, vriendschap en toekomstplannen samenkomen. Het vinden van het perfecte huwelijkscadeau kan een uitdaging zijn, maar de VVV Cadeaukaart biedt een veelzijdige oplossing waarmee je de bruid en bruidegom zeker blij maakt

Origineel huwelijkscadeau

Het liefst geef je een origineel cadeau of een blijvend huwelijkscadeau. Daarom is een VVV Cadeaukaart een goede optie. Het bruidspaar kan op deze manier zelf iets uitzoeken. Iets dat ze echt willen hebben of willen doen.  

Met de Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een belevenis, een tastbare herinnering. Deze cadeaukaart kun je bij ruim 17.000 bestedingspunten inleveren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er geen passend cadeau bijzit. Denk aan Thermen Soesterberg, weekendjeweg.nl en duizenden restaurants. Een cadeaukaart kun je zowel als daggast op een bruiloft geven als avondgast. 

Om een blijvende herinnering te geven, kun je kiezen voor een VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart in combinatie met een luxe fotolijstverpakking, gemaakt van stevig, duurzaam papier met FSC-keurmerk.  

Gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Het is natuurlijk extra leuk om je bruiloftsgeschenk te personaliseren. Geef daarom de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart! Met deze cadeaukaart geef je een veelzijdig cadeau die iedereen kan waarderen. Deze kaart is extra leuk omdat je hem kan personaliseren met een eigen foto en kan verpakken in een speciale fotolijst. Het kersverse getrouwde stel kan de cadeaukaart neerzetten op een plek in huis, zodat ze bij het zien van de kaart herinnerd worden aan de bijzondere dag.  

Huwelijkscadeau geld

Heeft het bruidspaar geen specifieke cadeauwensen opgegeven? Dan ben je snel geneigd om geld te geven. Maar een cadeaukaart is leuker dan geld. Personaliseer de kaart met een gekke foto en geef meteen een grappig huwelijkscadeau. Voeg een persoonlijk kaartje toe en verpak het in een luxe envelop.  

Hoeveel geld geef je op een bruiloft?

Welk bedrag op de cadeaukaart komt te staan, verschilt natuurlijk per persoon. Hier zijn geen regels voor. En daarbij: het gaat om het gebaar, niet om het uitgegeven bedrag. De VVV Cadeaukaart is er voor elk budget. Je kunt de cadeaukaart kopen vanaf € 5,- t/m € 150,-.