Kraamcadeau

Hét perfecte geschenk voor kersverse ouders

 

Ben je op zoek naar een kraamcadeau?

Maak je geboortecadeau nog persoonlijk met een kaartje

Is er een kindje geboren en wil jij de kersverse ouders verrassen met een bijzonder kraamcadeau? Verras hen dan met de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland: de VVV Cadeaukaart.  

Met dit geboortecadeau geef je de ouders namelijk de keuzevrijheid om zelf een cadeau naar wens te kiezen. Van babyspullen tot weekendje weg en van een gezonde maaltijd tot persoonlijke verzorging. 

De VVV Cadeaukaart is het ideale kraamcadeau omdat deze:

  • Te besteden is bij 18.000 (online) winkels, restaurants en uitjes;
  • Geschikt is voor ieder budget van € 5,- tot € 150,-;
  • Minimaal 3 jaar geldig is;
  • 100% saldogarantie heeft en in delen te besteden is.

Maak jouw kraamcadeau nog persoonlijker

Maak je geboortecadeau nog persoonlijk met een kaartje

Voor wie op zoek is naar een gepersonaliseerd kraamcadeau hoeft niet verder te zoeken. Met trots presenten wij je een uniek kraamcadeau: de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart. Hiermee ontwerp je helemaal zelf jouw eigen kraamcadeau. Voeg een persoonlijke afbeelding en korte tekst toe en laat jouw geboortecadeau feestelijk inpakken.

Bestel jouw persoonlijke kraamcadeau vóór 15:30 uur en de bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. 

Benieuwd naar nog meer originele kraamcadeaus? Bekijk dan:

Wat geef je als kraamcadeau? 

Een kraamcadeau geef je aan de ouders van de pasgeboren baby. Vaak geef je dit tijdens de kraamperiode. Met een kraamcadeau feliciteer je de kersverse ouders met de geboorte van hun kind. Andere benamingen hiervoor zijn babycadeau of geboortecadeau. Maar wat geef je nou precies als kraamcadeau? Hierbij kan je natuurlijk denken aan praktische spullen zoals babykleding, knuffels of hydrofiele doeken. Met de VVV Cadeaukaart kiezen de kersverse ouders zelf waar(aan) zij hun cadeau willen besteden. Ideaal, want zo heb jij altijd een passend kraamcadeau. 

Uniek kraamcadeau voor kersverse ouders 

Wil je de ouders verwennen met een relaxmoment of juist even helemaal ontzorgen? Van een dagje naar de sauna tot verse maaltijd van HelloFresh. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je de ouders van de pasgeboren baby een uniek kraamcadeau om even te ontspannen. De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is ook nog eens minimaal 3 jaar geldig, dus ze hebben alle tijd om de cadeaukaart te besteden. 

Gepersonaliseerd kraamcadeau 

Wist je dat meer dan 71% van de ontvangers een cadeaukaart leuker vindt wanneer deze gepersonaliseerd is? Reden genoeg om jouw kraamcadeau te personaliseren. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart maak jij jouw kraamcadeau extra persoonlijk door een afbeelding en leuke tekst toe te voegen. Kies vervolgens nog voor een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje en jouw kraamcadeau is af. 

Kraamcadeau met naam 

Over gepersonaliseerde kraamcadeaus gesproken, hoe leuk is het om een kraamcadeau te geven met de naam van het pasgeboren kindje? Tijdens het ontwerpen van jouw persoonlijke cadeaukaart kun je ervoor kiezen om de naam van het kindje (met foto) af te drukken. Ga direct aan de slag en bestel jouw geboortecadeau met naam gemakkelijk in de webshop. 

Kraamcadeau versturen 

Wist je dat jouw kraamcadeau ook direct kunt laten bezorgen bij de ouders thuis? Dat is pas echt een verrassing. Bestel jouw favoriete cadeaukaart gemakkelijk in de webshop en vul bij verzending het gewenste adres is. Ideaal, want zo ligt jouw kraamcadeau binnen enkele dagen op de mat van de kersverse ouders. Tip: laat een leuk bericht achter door een persoonlijk kaartje te schrijven.

Geef je liever een online kraamcadeau? Dan is de VVV Online Cadeaucode hét ideale kraamcadeau voor jou. De VVV Online Cadeaucode ontvang jij of de ontvanger na bestelling al binnen 1 uur in de mailbox. Kies voor een passend thema zoals ‘gefeliciteerd’ of ‘voor jou’ en jouw cadeau is helemaal af.