Moederdag

Vind het perfecte cadeau voor Moederdag

Vind hét perfecte moederdagcadeau met deze top 3!

1. Ontwerp een eigen moederdagcadeau

Moederdag maak jij pas echt speciaal met een zelf ontworpen cadeaukaart. Want zeg zou zelf, een zelfgemaakt cadeau is toch het állerleukste om te geven? Met de VVV Cadeaukaart verras jij jouw (schoon)moeder, oma of mama in spé met hét leukste cadeau voor Moederdag. Upload een leuke foto van jullie samen, voeg een persoonlijke tekst toe en maak het helemaal af met een persoonlijk kaartje of feestelijke cadeauverpakking.

Bestel je voor vandaag 15:30 uur = dezelfde dag verzonden!

1. Ontwerp een eigen moederdagcadeau

Moederdag maak jij pas echt speciaal met een zelf ontworpen cadeaukaart. Want zeg zou zelf, een zelfgemaakt cadeau is toch het állerleukste om te geven? Met de VVV Cadeaukaart verras jij jouw (schoon)moeder, oma of mama in spé met hét leukste cadeau voor Moederdag. Upload een leuke foto van jullie samen, voeg een persoonlijke tekst toe en maak het helemaal af met een persoonlijk kaartje of feestelijke cadeauverpakking.

Bestel je voor vandaag 15:30 uur = dezelfde dag verzonden!

2. Hét moederdagcadeau waar je alles mee kan

Het is natuurlijk extra leuk om je moeder even helemaal in het zonnetje te zetten op Moederdag. Met de VVV Cadeaukaart geef jij jouw (schoon)moeder, oma, bonusmoeder of mama in spé het perfecte moederdagcadeau waar je alles mee kan. Van fashion tot een dag naar de sauna en van een nachtje weg tot een heerlijk restaurantbezoek. 

  • Wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen
  • Van een avondje sushi tot een heerlijk nieuw geurtje
  • Ruim 17.000 verschillende bestedingspunten
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden

3. Hét last minute moederdagcadeau

Oeps, is het je nog niet gelukt om hét perfecte moederdagcadeau te vinden? Of ben je misschien net iets te laat begonnen met zoeken? Geen zorgen, het is namelijk nog niet te laat.

Met de VVV Online Cadeaucode geef jij op Moederdag hét perfecte moederdagcadeau, te besteden bij meer dan 1.250 verschillende webshops. Van grote namen zoals Zalando, Wehkamp en Bol.com tot Xenos, VT Wonen en ICI Paris. Ook niet geheel onbelangrijk: je ontvangt jouw digitale moederdagcadeau al binnen 1 uur in de mailbox. Ideaal, want zo heb jij jouw moederdagcadeau op tijd in huis.

Op zoek naar nog meer moederdagcadeau's? Bekijk dan: 

Wanneer is het Moederdag? 

Moederdag vieren we dit jaar op zondag 14 mei. De exacte datum verschilt per jaar. Wat wel vaststaat, is dat we Moederdag altijd vieren op de tweede zondag van mei. Moederdag is dé perfecte dag om alle (schoon)moeders, oma's, bonusmoeders en mama's in spé even helemaal in het zonnetje zetten. Zet deze datum dus snel in de agenda en verras de mama in jouw omgeving met hét perfecte moederdagcadeau

Wat te doen met Moederdag? 

Moederdag is natuurlijk bij uitstek dé dag om alle moeders te verwennen met een uniek moederdagcadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig dagje samen uit. Geniet van een verwenmiddag in de sauna, neem haar mee voor een dagje shoppen of ga lekker uitgebreid lunchen. Kan je nog niet kiezen welk cadeau het moet worden? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je het allemaal. Hiermee geef je namelijk dé belevenis cadeaukaart van Nederland, te besteden bij meer dan 17.000 verschillende (online) winkels, restaurants, uitjes en nachtjes weg 

Fijne Moederdag wensen 

Hoe wens je de allerliefste moeder van de wereld nou een fijne Moederdag? Want ook al willen sommige moeders helemaal geen cadeau, een klein gebaar kan al een grote betekenis hebben. Met een persoonlijk kaartje wens jij haar een fijne Moederdag op een leuke en persoonlijke manier. Bekijk een van deze moederdagcadeau's en voeg gemakkelijk een persoonlijk kaartje toe. Gegarandeerd dat jouw moederdagcadeau goed in de smaakt valt! 

Moederdagcadeau voor oma 

Op Moederdag mogen we de oma's, en alle oma's in spe, natuurlijk niet vergeten. En of je dat nou met een bosje bloemen, chocolade of een lekkere lunch doet, verrast wordt oma hoe dan ook. Weet jij niet welk moederdagcadeau je moet kopen voor oma? Laat haar dan zelf een cadeau uitkiezen met de VVV Cadeaukaart. Zo kiest ze helemaal zelf waar(aan) zij haar moederdagcadeau besteedt. Ideaal, want het scheelt jou een grote zoektocht en je geeft hoe dan ook hét perfecte moederdagcadeau. 

Luxe moederdagcadeau voor schoonmoeder 

Over perfecte moederdagcadeau's gesproken, hoe leuk is het om jouw schoonmoeder te verrassen met een gezellig dagje weg. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je jouw schoonmoeder hét belevenis cadeau waar iedere schoonmoeder blij van wordt. Een uitgebreide high tea, naar de bioscoop of een verwenmiddag in de sauna, met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je het allemaal. 

Gepersonaliseerd moederdagcadeau 

De geknutselde werkjes en mooie tekeningen van vroeger, dat vond mama vroeger toch het állermooiste moederdagcadeau? Zet die creativiteit voort en maak jouw eigen cadeau voor Moederdag. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart kan je jouw moederdagcadeau namelijk helemaal zelf ontwerpen. Upload een leuke foto, voeg een persoonlijke tekst toe en laat jouw moederdagcadeau verpakken in een feestelijke envelop. Zo geef jij een creatief moederdagcadeau, waarmee je haar erg blij mee maakt.