Hét perfecte sinterklaascadeau 

Top 3 sinterklaascadeaus

1. VVV Shop & Chill Cadeaukaart

De VVV Shop & Chill Cadeaukaart als sinterklaascadeau

Met dit sinterklaascadeau kunnen jongeren zelf het cadeau uitkiezen waar ze écht blij van worden.

Je geeft ze de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen​. Van gaming tot pretpark en van fashion tot bioscoop, het kan allemaal met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart!

2. VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart

De VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart als sinterklaascadeau

Maak je sinterklaascadeau nu extra persoonlijk door je eigen VVV Cadeaukaart te ontwerpen.

Dit kan heel eenvoudig in onze webshop. Voeg je eigen afbeelding toe en kies voor een korte tekst. Maak het af met een cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje.

Op deze manier maak je van je sinterklaascadeau een blijvende herinnering!

3. VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart als sinterklaascadeau

Verras een naaste met de favoriete VVV Cadeaukaart als sinterklaascadeau. Met ruim 17.000 verkooppunten is dit dé breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland.

Met dit sinterklaascadeau geef je hem of haar de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal. Van woonwinkel tot wellness en van kookboek tot restaurantbezoek!

Benieuwd naar onze andere cadeaukaarten? Ga naar:

 

Meer over het sinterklaascadeau

Origineel sinterklaascadeau

Weet je niet wat je als sinterklaascadeau moet geven? De VVV Cadeaukaart is het ideale sinterklaascadeau omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je geeft de ontvanger alle keuzevrijheid: hij of zij kan dit sinterklaascadeau besteden aan die ene jas, dat heerlijke geurtje, een romantisch diner voor twee, een dagje wellness of een nachtje weg.

Sinterklaascadeau man

Ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor een man? Met de VVV Cadeaukaart maak je hem sowieso blij! Met dit sinterklaascadeau geef je hem namelijk de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Hij kan onder andere terecht bij Coolblue, amazon.nl, Gamma, Decathlon, Zalando, Playstationstore.nl, Intratuin, Bever, Bruna, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer!

Sinterklaascadeau vrouw

Of ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor een vrouw? Ga dan voor VVV Cadeaukaart en geef haar de ruimte of zelf een cadeau uit te kiezen. Ze kan onder andere terecht bij ICI Paris XL, Zalando, De Bijenkorf, Intratuin, fonQ, Hema, Wehkamp, Bruna, Kruidvat, Nationale bioscoop bon, Weekendjeweg en nog veel meer!

Sinterklaascadeau puber

Ook voor pubers hebben wij hét perfecte sinterklaascadeau. Speciaal voor jongeren bieden wij namelijk de VVV Shop & Chill Cadeaukaart aan. Met dit sinterklaascadeau geef je aan zowel jongens als meiden de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Van gaming tot pretpark en van fashion tot bioscoop.

Duurzaam sinterklaascadeau

Geef je graag een duurzaam sinterklaascadeau? Dan zit je al helemaal goed met de VVV Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is namelijk gemaakt van duurzaam papier. Dat betekent dat ons kwalitatief hoogwaardige papier uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast is de VVV Cadeaukaart ook nog eens bij duurzame acceptanten te besteden.